Zeynep sonuçtan çok memnun

Kargo Hatası Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

15 Aralık 2024 02:25
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ediyorum benimle görüşen hanımefendi ve markaya 🤍”

27 Kasım'da aldığım 10 adet Flormar ürünüm, kargo firması hatası nedeniyle adresime gelmeden iade edilmiştir. Kendileri yanlış adres vb. bahaneler ile durumu aklamaya çalıştılar. Sonra adresin tam ve eksiksiz olduğunu anlayınca en kısa sürede adresime göndereceklerini söylediler fakat iade olmuş. Flormar ile de iletişime geçtim defalarca ama hâlâ bir aksiyon alamadım. Ürünlerim elime ulaşmadı. Mağdur oldum ve gerçekten benden kaynaklı bir problem olmamasına rağmen çok uğraştım. Bu kadar profesyonel bir markaya pes, gerçekten.

16 Aralık 2024 14:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz , Müşteri Hizmetleri departmanımız probleminizi en kısa sürede çözmek için çalışıyor. bilgi sağlanıldı. Geri bildirimleriniz bizim için çok değerli. Teşekkür ederiz. G. günler dileriz Flormar Müşteri Hizmetleri Departmanı

17 Aralık 2024 16:52

Geri dönüş sağlandı Ürünlerim 1 gün içerisinde adresime eksiksiz gönderildi Flormar müşteri hizmetleri ve iletişime geçen hanımefendiye teşekkür ederim mağduriyetimi hemen giderdiler

17 Aralık 2024 16:53

Teşekkür ediyorum benimle görüşen hanımefendi ve markaya 🤍

Nebiye sonuçtan hiç memnun değil

Nebiye

Bilge
03 Aralık 2024 15:24
Gaye sonuçtan çok memnun

30 Temmuz 2023 22:06
"Marka tarafından iletişime geçildi ve ürünlerimin tekrar gönderiminin sağlayacaklarını söylediler. Sorunumu çözdükleri için teşekkür ediyorum."

Aysen
30 Mayıs 15:08