Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Fixbet Paramı Yok Etti

20 Haziran 2024 01:38

Kullanıcı adım p**. P**@gmail.com. az önce slot oynarken birden bakiyem sıfırlandı. 6700 TL'den 67 TL'ye düştü. Hemen müşteri temsilcisine bağlandım. Sorduğumda, slot oynarken aynı anda canlı casino bölümüne girip 15000 TL kazanıp 3 saniye sonra da 15000 TL kaybettiğimi söyledi.

Ben hayatımda rulet oynamamış biri olarak derdimi anlatmaya çalışsam da nafile. Param kayboldu. Bu nasıl saçmalık? Ben slot çevrimi yaparken 3 saniyede rulete girip para kazanıp yine 3 saniyede kaybedip tekrar slot oyununa girebilir miyim?

İşlem geçmişimin ekran görüntüsünü aldım, isteyen bakabilir. 20 yıldır slot oynarım, böyle saçmalık ve yanıltma görmedim. Yetkililer sesimi duyar da bu problemi çözer inşallah. 16 bet slota basıyorum, 2 saniye içinde rulete 6700 TL basıyorum ve 2 saniye sonra 16 bet basıyorum. Bu mümkün mü? Hangi insan böyle bir saçmalığa inanır?

20 Haziran 2024 01:31

Ekran görüntülerini izlediğinizde göreceksiniz 2 saniye aralıklarla işlemler gözüküyor. Yanı ben slot oynarken 16 bet basıyorum 2 saniye sonra 6700 rulete basıyorum 2 saniye sonra tekrar 16 bet slota basıyorum. Bu mümkün mü resmen bakiyem hiç oldu. Hayatımda ilk defa böyle bir çarpma yöntemi yaşadım

Guven
Guven
Şikayeti Çözüldü

03 Temmuz 14:28 Hesabıma Dün Gece 450 Tl yatırım Yaptım Ve %100 avivatör Zeplin 777 bonusundan faydalandım. Bilen Bilir Bu Bonusu kullanan Kişi çekimi limitlidir 450 Tl Yatırdıysanız Ancak 6.750 TL çekim yapabiliyorsunuz Ben Tüm Dönüşüm Çevrimleri Sağlayarak 7000TL Hesabımı çıkardım Fakat 2 Saatlik çekim Yasağını Uymak adına Oynamayı Bıraktığımda scrible bonusu kullanan hesapta Pragmatic masalara girilip hesap taki para düşürülmüş hesap bloke edilmiş evraklarımı yükleyip tekrar hesabımı aktif hale getirdiğimde canlı desteğe durumu belirttiğimde tabii ki çözüm Bulunmuyor Ve Ne Tuaftır ki Aynı Gece Aynı Saatler bir çok oyuncuların buna benzer şikayetlerini Şikayetvar. Com ilettiklerini görüntelemekteyim

fixbet-parami-yok-etti-6.jpg

İlkgül
17 Mart 2025 03:06
Veli sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 23:49
Recep sonuçtan hiç memnun değil

Recep
10 Kasım 2024 13:36