22 Aralık 2024 23:164.487

Geçen sene Gallery Crystal aldığımız Fissler düdüklü tenceremizin kulpu birleşim yerinden çatladı. Gallery Crystal bizi Fissler Türkiye destek ekibine yönlendirdi. Destek ekibi ürünün daha fotoğraflarını istemeden, değerlendirme yapmadan kapağı ya da kulpu bana satabileceklerini söylediler. Ürünü asla düşürmediğimi bir yere çarpmadığımı söylesem de tabii ki ciddiye alınmadım. Üstelik sorun yaşamıyorsam kullanıma devam etmem söylendi. Bu siteye girdiğimde benimle benzer problemi yaşayan, kulübün aynı yerinden kırıldığını söyleyen ve gösteren birçok şikayetle karşılaştım. (Fissler kulp yazıp aratabilirsiniz) Fissler destek ekibinin bu sayfadaki profesyonel olmayan, kaba, ve inanılmaz kötü bir dil ve iletişimle kurdukları cevaplarına lütfen bir göz gezdirin. Aynı dil ve yaklaşımla aradığınızda da karşılaşıyorsunuz. Fissler gibi dünyaca ünlü bir markanın böyle unprofessional ekiple çalışmasına üzgünüm. Durumla ilgili Fissler’in Almanya merkezine mail attım ve cevap bekliyorum. Yanıt alamazsam Tüketici Hakları'na başvuracağım. Türkiye Fissler destek ekibinin tüm buradaki insanlara olduğu gibi bize de yardımcı olamayacakları aşikar.

23 Aralık 2024 10:13 (Şikayetten 10 saat sonra)

Müşterimizin iletmiş olduğu konuya istinaden 23/12/2024 tarihinde görüşülmüş ve konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetler ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Serenay
7 Ocak 2025 19:24

Görüşülüp yapılan bilgilendirme: Düşürüp siz kırmışsınızdır size yardımcı olamayız 1400 TL'ye sapı yenileyelim!

2 Ocak 2025 16:40

Merhaba benim Fiisler ürünüm böyle oldu servis ürünü gönderdim aynı şekilde bana aynısı söylendi almayandan bir cevap aldınız mı Tüketici Hakem Heyeti'ne vermeyi düşünüyorum cevap verirseniz sevinirim

Eki aç

Fissler Düdüklü Tencerede Kararma Ve Yetersiz Müşteri Desteği

7 Mayıs 2025 12:458.014

Fissler düdüklü tenceresini Park Afyon AVM'de yer alan Gallery Crystal mağazasından aldım. Alırken ürünü çeyiz için alac...

Fissler Düdüklü Tencerede Kararma Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Tümünü Gör