firsatarabalar.com Haksız Ücret Talebi Ve Düşük Araç Değerlemesi

firsatarabalar.com Haksız Ücret Talebi Ve Düşük Araç Değerlemesi
29 Nisan 2024 17:30

Firsatarabalar.com sitesinde '1 günde satıyoruz' ilanı ile arabamı ilana koymak için 394 TL ücret ödedim. Dekontu da bulurum. Aracımın değerlendirilmesi gerektiği belirtildi. Ancak belirlenen fiyat, piyasa değeri ve hatta galerici tekliflerinin bile altında bir seviyedeydi. 'Eğer bizim belirlediğimiz fiyatı kabul ediyorsanız ilana koyalım, aksi takdirde koymayacağız' dediler. Belirlenen fiyatın makul olmadığını düşünerek kabul etmedim. Şimdi ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum ve en kısa sürede gelen teklifi de ekleyeceğim. Araç değerlemesi için istenen bu ücret oldukça saçma geldi.

30 Nisan 2024 10:20 (Şikayetten 16 saat sonra)
Fuat
07 Mayıs 2024 16:13

Ben sizden benim aracımı değerlendirmenizi istemedim ki bunu ücretsiz yapan yerler var. Ben o fiyatı verdiğim de sarı sayfalardaki gibi yayınlayacağınız sandım. Yoksa bana galericinin verdiği fiyatı verirseniz tabii ki hızlı satılır mahallemdeki galerici bile 10 bin tl üstünü verdi. Neyse önemli değil ama bunu doğru anlatılmadığını bilin ya da daha açıklayıcı olun. 385 TL'ye ben batmam sende zengin olmasın

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 17:12

17 Ekim 2023 20:37
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 23:00
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Firsatarabalar.com Paranızı Çöpe Atma Garantili

27 Haziran 2024 15:24
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Fırsatarabalar.com'un Yanıltıcı Uzman Değerlendirme Ücreti Ve Düşük Fiyat Politikası

30 Ekim 2024 10:31