Hilal sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 15:53

FıratPen'e 2 yıl öncesinde pencere yaptırmıştık ve 1 ay önce Lapseki'deki evimize yağmurdan dolayı tüm odalara su bastı. Defalarca arayıp resimle belge göstermeme rağmen ilgilenen, geri dönüş yapan olmadı. Bu beyaz eşya değil ki atalım, yenisini alalım. 2 katlı evimin tüm pencerelerinde neredeyse aynı sorun var. Verdiğim para helal olmasın. Gerekli tüm yerlere de şikayetlerimi yazacağım. Kimse yaptırmasın, FıratPen'den yaptıranların çoğu şikayetçiymiş. Artık eski kalitesi yokmuş, bunu da görmüş olduk.

11 Kasım 2024 08:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Talebiniz ilgili departmanımıza ulaşmıştır. En kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Emrah sonuçtan çok memnun

03 Şubat 2024 13:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Adopen Pencerelerden Sürekli Su Sızıyor, Çözüm Sunulmuyor Mağduriyetim Sürüyor

26 Ağustos 2025 17:39

18 Nisan 2025 10:04
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat ve Kalite Problemleri Üzerine Değerlendirme

19 Nisan 2025 03:29
Teslimat ve Kalite Problemleri Üzerine Değerlendirme
Ahmet sonuçtan memnun

FıratPen Pencere Hava Kaçırıyor

28 Kasım 2023 21:04
"FıratPen servisi elinden geldiğince yardımcı oldu balkon kapısı doğraması yenilendi ancak ürün kalitesi kaynaklı tekrar sorun yaşayıp yaşamayacağımı zaman gösterecek yine de firma yetkililerine hem eski evimde hem de şimdiki evimde iyi niyetli ve çözüm odaklı yaklaştıkları için teşekkür ederim. İnşallah servis hizmetinde olduğu gibi ürün kalitesini de artırırlar ve bu tarz sorunlar bir daha yaşanmaz"