Finnet Yatırım Hesabımdan Paramı Çekemiyorum!

Finnet Yatırım Hesabımdan Paramı Çekemiyorum!
10 Eylül 2024 20:504.568

Şirket mailine ileti gönderilemiyor
İletişim numarası yanıt vermiyor Hiçbir şekilde
Telegram grubundan katıldım bana paramı alamayacağım söylenmedi.

İpek
11 Eylül 2024 16:51

Merhaba S*** D*** ile Borsa Yatırım isimli gruptan şikayet sonrası çıkarıldım. 150.000 TL para mı aldılar, global piyasada yaptığımız yatırım işlemleriyle şu an param 8.000 USD oldu, ancak hesabı ilk açtığımda yalnızca 100 USD çekebildim. Tüm para çekim taleplerim bekliyor, Hiçbiri onaylanmadı. Yapılan işlemlerden komisyonlarda alınıyor. Bir robot sistem kurulmuş olabilir. Üye olanlar işlem yaptığını zannedip para kazandığını düşünüyor. Sürekli ilave para gönderimi için teşvik ediliyor. Acilen paramın iadesinin yapılmasını ve emniyet güçlerine durumun iletilmesini rica ederim.

Yorumlar(23)

6 Kasım 2024 11:07

Telegram üzerinden Finnet Yatırım Mağdurları adında bir gruptan mağdurlar olarak irtibat kurduk. Gruba katılacak kişiler, süreç ve dava dosyası hakkında bilgi alışverişi yapacak iseniz bu yoruma cevap verebilirsiniz. Grubumuza bizi mağdur eden kişiler giriş yapmasını engellemek adına grubu gizledik, o sebeple bulamayabilirsiniz, buradaki yoruma istinaden grubu açar, sonra tekrar kapatırız. Şimdiden hepimize geçmiş olsun

14 Ekim 2024 18:30

Merhaba ortak grubunuz var mı paylaşabilir misiniz bende mağdurum

13 Ekim 2024 19:49

Böyle bir grup Telegram'da yok. Bakın kimseye itibar edecek halim yok elimde ne var ne yok hepsini savcılığa verdim sonuç alır mıyım bilmiyorum kimseye din konusunda bilgi vermeye gerek yok inanan için söylüyorum kul hakkının Allah c. C. Karşısında bir affı yok ben affetmiyorum hela etmiyorum ahirete o kişiler inanıyorsa iki elim yakanızda olacak buralarda o kişilerin işbirlikçisi varsa duysun ya da paramı geri verin üç kuruş parama göz dikti niz ben zengin değilim hayatımı mahvettiniz.

30 Eylül 2024 20:45

Bende mağdurum ne yapacağız çözüm bulabilen var mı

13 Eylül 2024 10:22

Sibel hanım işlem yapanlarda kar su kadar kazandık diyenlerde kendi adamları böyle bir platform yok sanal bir şeyler yapıyorlar parayı hesaba geçirene kadar her şey normal yalandan birkaç işlem veriyorlar iş para çekmeye gelince karşınızda muhatap yok biz yandık siz yanmayın

12 Eylül 2024 16:44

İpek hanım siz Instagram hesabınızı yazın ben size ulaşım ben savcılığa şikayet te bulundum

12 Eylül 2024 13:52

Finnet yatirim Benimde aynı problem oldu telefon numarası verildi ilgilenen yok parayı çekemiyorum danismanlik yapan kisi engelledi zor durumda kaldım Bana ulaşır mısınız

11 Eylül 2024 17:39

İpek hanım bizde sizinle aynı durumdayız benimle iletişime geçebilir misiniz

Finnet Yatırım Danismanlik Hizmetleri

12 Eylül 2024 14:295.025

Platform.finnetyatirim.com tarafından günlerdir para çekme talebim onaylanmıyor acilen yardım rica ederim. Şirket mailin...

Finnet Yatırım Danismanlik Hizmetleri
1 Destek2 Yorum

Finnet Yatırım Geri Ödeme Yapmıyor

30 Eylül 2024 18:193.582

Finnet Yatırım'dan paramı çekemiyorum. İlgili danışman beni Telegram grubundan engelledi ve gruptan da attı. Çekim yapıy...

1 Destek1 Yorum

Finnet Yatırım Paramı Geri Alamıyorum

22 Ekim 2024 22:462.421

Finnet yatırım platformunda paramı asla çekemiyorum. İşlem açan grup ve kişiler hepsi kayboldu. Asla karşımda muhatap bu...

Finnet Yatırım Paramı Geri Alamıyorum
1 Destek2 Yorum