Nursel sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 14:42

Lekeler bırakan bulaşık deterjanı. Her zaman kullandığım bulaşık deterjanının karbonatlı olanını aldığımda fark etmeden tencerelerim ve kaşıklarım hep lekeli çıktı. Durumu Calgonit Finish yetkilileriyle paylaştım. Birçok fotoğraf gönderdim ve sadece bu pakette sorun yaşadığımı belirttim. Denememe rağmen bana bildiğim şeyleri yazarak yardımcı oldular. Çözüm odaklı olmadıklarını düşünüyorum. Maalesef ürün kötü çıktı ve ben de bu ürünle ilgili yaşadığım sıkıntıları dile getirmek istedim .

Bundan sonra yüksek fiyat verip bu ürünü almayı düşünmüyorum. Tavsiyelerini de kendilerine iade ediyorum.

03 Haziran 2024 17:08 (Şikayetten 1 ay sonra)
03 Haziran 2024 18:12

Tarafınıza Şikayetvar'dan önce fotoğraf atarak bilgilendirme yaptığım halde bana makinede bulaşık nasıl kullanılır o hususta bilgilendirmeyi mail yoluyla tarafıma gönderip mağduriyetim konusunda açıklama yapılmadı maalesef. Simdi ben senelerdir kullandığım bu Ürünün bu şekilde olmasından dolayı bir daha nasıl güvenip bu ürünü alabilirim. Bu sefer aldığım deterjan lekeli lekeli çıkardı kalitesi mi düştü yoksa o partide sıkıntı mı vardı ne oldu da bu aldığım deterjan bu şekilde sonuçla karşılaştırdı beni. Bu sefer aldığım paket aynı ama dışında karbonatlı yazıyordu o muydu sebep bilemiyorum

25 Ağustos 2024 10:19
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Finish Powerball, Ürünlerinizi Acilen Piyasadan Toplatın Bence

Hatice
06 Mayıs 2023 20:31

Cevher
28 Şubat 2024 12:22
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Fairy Deterjan Çizme Buğulama Sorunu

Çiğdem