Final Eğitim Kurumları Neopolitan Vip Kurs

17 Ağustos 2023 01:16

Neopolitan Final Vip kurumuna kızımın kaydını yaptırıp 4 gün sonra sildirmek için gittim ve benden MEB onlara verdiği %10lük cayma bedeli olarak 4000 TL istediler. Bunu dile getiren oranın yöneticisi olan V** Bey açık açık "bu benim inisiyatifimde ama sizden bu parayı alacağım" dedi. Kullandığı kelimeler, konuşma tarzı hiçbir eğitimciye yakışmayacak tarzda ve üslupta idi. Kızımın kaydını sildirdiğime ve böyle bir kuruma göndermediğime oldukça memnunum.

Volkan

Merhabalar. İsmimin geçmesinden dolayı cevap yazmak ve vermiş olduğunuz yanlış bilgileri düzeltmek için tekrardan bilgi vermem gerekiyor. Hatırlarsanız kayıt için geldiğinizde size durumunuz netleşene kadar beklemenizin daha doğru olduğunu özellikle belirtmiş ve kayıt silme prosedürü de ayrıntılı bir şekilde anlatmıştım. Bakınız herkes size bu şekilde izah yapmayabilir. Ancak biz ekonomik olarak problem yaşamamanız için size gerekli uyarıları yaptık. Siz ise uyarılarımızı dikkate almayarak kayıt olmuş ve önceden anlattığımız kayıt silme prosedürünü uyguladık diye haksızlığa uğradığınızı iddia ettiniz. Biz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurum olduğumuzdan dolayı size de yönetmelik dışında bir uygulama yapılmamıştır. İyi günler dileriz

Betül

Özge hanım merhaba ücreti ödedinizmi peki? Geçen hafta farklı bir özel okulla bizde bu şekilde bir olay yaşadık ve şu an icralık durumdayız.

Ozge

Merhaba, evet ödemek zorunda kaldık aksi takdirde imzaladığımız evrakları vermiyorlardı.

Dershane Güven Sorunu Ve Ödeme Problemleri

11 Şubat 15:27