Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya İstenilen Renkte Olmaması

22 Ağustos 2024 15:41

Filli Boya'dan iç ve dış cephe boyası almadan önce fabrikadan 18 adet numune iç cephe boyası aldık. Bunları duvarda denedik ve karar verip boyaları aldık. İç cepheler gayet iyi, istediğimiz gibi ama dış cephe istediğimiz boyanın tamamen dışında bir boya. Defalarca aramamıza rağmen çözüm olmadılar maalesef.

28 Ekim 2024 23:21

Merhabalar, Daha önce şikayette bulunduğum Filli Boya dönüş bile yapma ihtiyacında bulunmadılar. Hakkımı aramak için hangi yolları denemeliyim acaba bu kadar büyük bir marka neden ürününün arakasında durmaz bilmiyorum. 18 adet fabrikadan numune aldık sorun yaşamayalım diye maalesef dış cephede yaşadık. Bundan sonra hakkımızı kanuni yollar ile arayacağım. Sayın filli.

23 Ağustos 2024 15:21 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

25 Ağustos 2024 15:49

Merhaba Filli Boya yetkilisi, Henüz firmanız tarafından dönüş yapılmadı lütfen sürecin hızlanması konusunda yardım rica ediyorum. İyi Çalışmalar Dilerim.

07 Eylül 2024 12:30

Merhaba Filli Boya yetkilisi halen çözüm için dönüş olmadı marka olarak iyi olan bit firma neden ürününün arkasında durmaz. Lütfen benim mağduriyetimi giderin. Aksi halde firmayı kanuni yollarla aramak durumunda kalacağım.

Emre sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 01:18

31 Mayıs 2025 21:40
Filli Boya Bazalt 15 Renk Tonu Kartelayla Uyuşmuyor
Burak sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2024 01:32

27 Ağustos 2023 01:53