Filli Boya Bizi Mağdur Etti

Filli Boya Bizi Mağdur Etti
16 Nisan 2024 09:542.291
Şahmettin'in Teşekkür Mesajı
Filli Boya bölge sorumlusu Şefik Bey jet hızıyla geldi incelemeler yaptı ve mağduriyetimizi giderdi. Kaliteli firmaya yakışanı yaptı. Teşekkür ediyoruz.

Fili boyadan geçen hafta Hasır75 kodlu boyayı aldık. Ustalara titizlikle uygulattık. Bir yerde el izi vardı, hafiften bir silelim dedik komple parlak bir iz bıraktı. Kaliteli diye aldığımız ürün bizi mağdur etmiş olup yetkililerin ilgilenmelerini ve mağduriyetimi gidermelerini bekliyorum

18 Nisan 2024 11:19

Filli boyadan geçen hafta Hasır 75 kodlu boyayı aldık. Ustalara titizlikle uygulattık. Bir yerde el izi vardı, hafiften bir silelim dedik komple parlak bir iz bıraktı. Kaliteli diye aldığımız ürün bizi mağdur etmiş olup yetkililerin ilgilenmelerini ve mağduriyetimi gidermelerini bekliyorum

Eki aç
Şahmettin
18 Nisan 2024 18:57

24 Nisan 2024 08:32 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sn. İlgili, Konu ilgili bölüme yönlendirildi gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

Yeni Boyanan Duvarlarda Silme Sonrası Leke Ve İz Sorunu

6 Haziran 2025 17:4820.276

Merhaba, 9 gün önce Filli Boya'nın Kaktüs 95 ve Kum Beyazı renkleri ile evimizi usta tutarak boyattık. Bazı yerlerde lek...

Filli Boya Silinmiyor Parlıyor Patlıyor

6 Kasım 2023 15:222.014

"Şikayetimden sonra aynı gün dönüş yapıldı çağrı beyin ilgi alakası ve sabrı için çok teşekkür ederim mağduriyetimiz giderildi tekrar aynı üründen gönderildi ürününün arkasında durduğu için De firmaya teşekkür ederim böyle güzel çalışanları olduğu için çok şanslılar"

6 Kasım 2024 18:202.857

Siline bilir Filli Boya aldık. Evimizi boyadık dokununca iz kalıyor. Silince daha beter oluyor. Filli Boya iyi diye aldı...

3 Ağustos 2023 15:291.769

Filli Boya silinebilen boya iz bırakıyor duvardan kalkıyor! Daha evi boyatalı 15 gün ancak oldu duvarlarım leke leke su ...

Filli Boya Duvarı Silmek İstiyorsan Boydan Boya Sil 🥶

28 Temmuz 2023 12:098.443

"Bize ulaşan çağrı beye teşekkürler sorunumuzu çözmek için elinden geleni yaptı problemi ortadan kaldırdı bu süreçte bizi destekledi en önemlisi dinledi gerçekten işini hakkı ile yapan bir kişi. Teşekkürler çağrı bey teşekkürler Filli Boya"

1 Yorum

Tümünü Gör
Filli Boya Aqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Filli BoyaAqualux Çok Amaçlı Boya Pişmanlığı!

Hasann
Filli Boya Andezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli BoyaAndezit 40 Bejimsi Gri Renk Hatası!

Filli Boya Renk Uyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Filli Boya RenkUyuşmuyor; Haki Rengi Sarımtrak Bej Gibi!

Tarif
Filli Boya'nın Kalitesizliği