Arif sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servis Garantili Araçta Kullanıcı Hatası Deyip Para Talep Ediyor.

07 Aralık 2023 10:34

Araçımda yağ lambası yandı, servis randevusu alıp servise gittim. Tüm bakımları serviste yapılmıştır. En son bakım 6 bin kilometre önce yapıldı. Serviste araç kontrol edildi ve partikül işlemini yerine getiremediği, aracın çok dur-kalk yaptığı için yağ ve yağ filtresinin değişmesi gerektiği söylendi. İşlem garanti kapsamında olmadığı, kullanıcı hatası denildi ve ücretinin yaklaşık 4.000 TL olduğu belirtildi. Araç günlük kullanımda, işe gidip gelmek için kullanıyorum. Bu partikül işlemini yerine getirmesi için aracı nasıl kullanmam ya da hangi yolda kullanmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Aracın tüm bakımlarını servisiniz yapıyor, ancak bir sorunla karşılaşınca hiç kimse sorumluluk almıyor. Sözde garanti kapsamındaki aracım için acilen servis tarafından bir çözüme ulaşılmasını talep ediyorum.

19 Aralık 2023 10:24

Fiat müşteri hizmetleri bugün yarın arayacağız, şikayet dosyanız incelemede diyerek bir hafta oldu arayan olamadı. Kendim defalarca aramama rağmen yarım saat sonra arayacağız deyip kimse aramıyor. Fiat Egea 1.6 aracım yağ lambası hala yanıyor ve Fiat servisten veya müşteri destek hattından bir sonuca varamayıp bir haftadır bekletiliyorum. Garantili olan aracın garantiden yapılacak bir işlem için bu şekilde Fiat gibi bir markanın bezdirme politikası uyguluyor olması beni çok şaşırttı. Konuyla ilgili acil dönüş bekliyorum!

07 Aralık 2023 11:00 (Şikayetten 26 dakika sonra)
08 Aralık 2023 13:33

Sayın yetkili şikayetimle ilgili bir gelişme veya bir sonuç bekliyorum.!

20 Aralık 2023 13:57

Sayın yetkili aracımdaki sorunu Fiat servisi ile çözümleyemeyince Bosch car servisinden bugün randevu alıp gittim ve aracımı cihaza bağlayıp kontrol ettiler yağına baktılar ve sorunun 6bin km önce bakım yapıldığı ve Otokoç Fiat servisi tarafından sıfırlanmadığı tespit edilmiştir. Otokoç Fiat Nilüfer servisi bakım yapmayı bilmeyen personel çalıştırıyor ve çıkacak bir sorunda kullanıcıyı sorumlu tutuyor. Araç garantili olsa da kesinlikle servis tercih etmeyiniz.

Cengiz
16 Şubat 2025 23:46
Haşim sonuçtan hiç memnun değil

Haşim
17 Temmuz 2023 21:57
Sami sonuçtan çok memnun

Sami
06 Ekim 2023 14:34

Fiat Egea'da Yağ Problemi Ve Servis İlgisizliği!

Levent
07 Ocak 2025 14:10