Şebnem sonucu yetersiz buldu

Fiat Konya Yolu Bayisi

Şebnem
26 Eylül 2024 14:55

Dün sabah arabada motor yağı değiştirin diye bir ibare çıktı. Rutin bakım için Mayıs ayında Konya yolu Fiat bayisine gittim. Rutin bakım yapıldı ve yağ değişti. Arabam 69.669 daydı ve bir sonraki bakım 79.669 ve şu anda 65 bin civarında olan arabam için tekrardan yağ değişimi için 5000 TL ücret istendi. Sebep olarak da kullanıma bağlı yağın viskozite sinde bozulma olduğu söyleniyor. Şimdiye kadar bunca yıldır bir sürü model araba kullandım ve ilk kez muayeneye bayağı zaman varken böyle bir durumla karşılaştım. Bakim sırasında motor yağı iyi olsaydı böyle bir durum olmazdı diye düşünüyorum. Bu istenen ücretin haksızlık olduğunu ve alınmadan mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

26 Eylül 2024 15:07 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Şebnem
27 Eylül 2024 09:16

Evet genel müdürlükten arandım ama bana verilen cevap hiç bilimsel temellere uygun gelmedi. Kullanım durumuyla ilgili olarak motor yağının viskozitesinin değiştiğini bunca marka araç kullanmış biri olarak ilk kez Fiat markasında duydum. Arandigim zaman aracımın dizel olduğu zannedilip dizel araçlarda böyle olduğu soylenimiyle konuşma başladı ama benim aracım benzinli. Daha önce aynı trafikte aynı güzergahta dizel araç da kullandım. Sonucun değişmeyeceğini de biliyorum ama söylenenler bana hiç inandırıcı gelmedi.

Seyfullah sonuçtan hiç memnun değil

Seyfullah

Yasin sonuçtan memnun değil

Fiat Egea Cross Kronik Yağ Değişim Uyarısı Ve Garanti Kapsamı Mağduriyeti

Yasin
06 Ekim 14:35
Berke sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Doblo'nun Sürekli Yağ Eksiltme Sorunu

Berke
21 Kasım 2024 17:09
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Servisinde Yağ Değişimi Sorunu

Gökhan