Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
01 Haziran 2023 16:34

2011 model Punto Evo 64000 km olan aracımın ön torpidosunda airbag kısımında çatlak oluştu, sorunu firmaya ilettim servisten alınacak rapora göre değerlendirme yapacaklarını söylediler. 26.05.2023 günü yapılan değerlendirme sonucuna bugün (01.06.2023) gelen cevapta bunun ücretsiz yapılamayacağı söylendi. Bana cevabı ileten kişi 19.982 lira gibi bir ücret karşılığında kendileri tarafından yapılabileceğini de tarafıma iletti. Bu araçlarda bu tarz sorunlarla çok sayıda kişinin karşılaşmış olması ve hiçbir şekilde darbe almamış olan aracımda böyle bir sorun yaşamış olmam sorunun üretim hatası olduğunu açıkça göstermektedir. Bu problemin firma tarafından çözümlenmesinden başka bir yolu yoktur. Şu saatten sonra da bu sorun giderildikten sonra bu arabayı elden çıkarıp bir daha da bu markayı tercih etmeyeceğimin teminatını veriyorum. Aynı zamanda aracımın tavan boyasında güneşe bağlı yanıklarda olmuştur. En eski en hor kullanılan başka marka arabalarda bile böyle bir problem yaşanmazken benim yaşadığım bu sorunlar maalesef tamamen üretimsel kaynaklı olup sorunun firma tarafından giderilmesi gereken sorunlardır. Ben firma ile iletişime geçerek üzerime düşeni uygun bir şekilde anlatmaya çalışıp ret cevabı almışken taleplerimin tekrar lehime olacak şekilde çözümlenmesini bekliyorum. Eğer yapılmayacaksa da benimle boşu boşuna tekrar tekrar iletişime geçmeyin. Problemin arkasında durmanızı bekliyorum.

01 Haziran 2023 16:51 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Murat
13 Temmuz 2023 13:33
Fiat Punto Evo Torpido Çatlağı

Zeynel
02 Aralık 2023 00:21

Fiat Punto Evo Göğüs Çatlağı

Samet
30 Mayıs 2023 22:39
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
26 Eylül 2023 15:01
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Punto Ön Konsol Çatlağı

Aykut