Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2024 23:55

Fiat Egea arabam seyir halindeyken ESC devre dışı, Hill Holder devre dışı, lastik basıncını kontrol ettirin, park asistanı devre dışı, motoru kontrol ettirin ve son olarak da direksiyonu kontrol ettirin uyarıları çıktı. Direksiyon City modundan çıktı, hatta aşırı sertleşti, çok zor dönüyor. Tekrar aç-kapat yapınca 3 saniye kadar normal, sonra uyarılar tekrarlanıyor. Camlar dahi araç çalışırken devre dışı açılıp kapanmıyor, buna yol ekranı ve gösterge de dahil. Sorun neyden kaynaklanıyor? Garantili bir aracın sürekli motor arızası vermesi normal mi? Araba 2 defa serviste motor tamiri gördü, serviste düzenli şekilde bakımları da yapılıyor ama bir türlü bu sorun çözülemiyor. Ya hareket halindeyken belli bir hızdayken direksiyon kilitlenip kaza yaparsam? Fiat bu sorumluluğu üstlenecek mi? Pazartesi tekrar servise gideceğim ve muhtemelen yine çözülmeyecek. Ya bu aracı değişin ya da sorunu giderin lütfen.

03 Kasım 2024 12:07

Fiat Egea arabam seyir halindeyken esc devre dışı, Hill Holder devre dışı, lastik basıncını kontrol ettirin, park asistanı devre dışı, motoru kontrol ettirin ve son olarak da direksiyonu kontrol ettirin uyarıları çıktı. Direksiyon City modundan çıktı, hatta aşırı sertleşti, çok zor dönüyor. Tekrar aç-kapat yapınca 3 saniye kadar normal, sonra uyarılar tekrarlanıyor. Camlar dahi araç çalışırken devre dışı açılıp kapanmıyor, buna yol ekranı ve gösterge de dahil. Sorun neyden kaynaklanıyor? Garantili bir aracın sürekli motor arızası vermesi normal mi? Araba 2 defa serviste motor tamiri gördü, serviste düzenli şekilde bakımları da yapılıyor ama bir türlü bu sorun çözülemiyor. Ya hareket halindeyken belli bir hızdayken direksiyon kilitlenip kaza yaparsam? Fiat bu sorumluluğu üstlenecek mi? Pazartesi tekrar servise gideceğim ve muhtemelen yine çözülmeyecek. Ya bu aracı değişin ya da sorunu giderin lütfen.

Ek
03 Kasım 2024 12:04 (Şikayetten 12 saat sonra)
04 Kasım 2024 09:39

Birazdan aracı tekrar servise götüreceğim ama düzelmeyeceğini biliyorum, Fiat ta sorunun düzelmesi adına Egea Cross modellerde okuduğum şikayetlerde anladığım şu ki bu sorun kronik Fiat'ın mühendisleri bu sorunla alakalı ne tür aksiyonlar alıyor ayrıca merak ediyorum ve süreci an be an takip edip buradan paylaşacağım

04 Kasım 2024 10:00

Bu sabah İşe giderken yaşadığım sorunun videosunu paylaşıyorum hareket halindeyken direksiyon yine kilitlendi

04 Kasım 2024 10:49

Şu an aracı servise getirdim gelinceye kadar yanan arıza lambaları buraya gelince kendiliğinden söndü sabah çektiğim videoyu gösterdim, bakalım cihaza bağlayıp bakacaklarını söylediler

04 Kasım 2024 11:26

Arıza lambası kendiliğinden söndüğünden dolayı herhangi bir arıza görünmüyor denildi arıza lambası tekrar getirmem gerektiği bilgisi verildi

05 Kasım 2024 11:14

Bugün sabah araçtaki arıza lambaları yanınca servise götürdüm ustayla birlikte test sürüşü yaptık yaşadığım süreci anlattım usta ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını belirtti aracı servise bıraktım. Fiat Genel müdürlükten Muhammed bey konuyu takip edeceklerini belirtti ilgisi ve alakası için teşekkür ederim, süreci buradan paylaşacağım

Oktay

Mehmet Bey merhaba. Sorun çözüldü acaba. Benim aracımda dada aynı sorun var ve çözüm sağlayamadık

Hacer

Konuyla ilgili yeni bir gelişme var mı? Sorunun neyden kaynaklandığı anlaşıldı mı? Bir çözüm sunulabildi mi?

Fiat Egea'da Seyir Halinde Güvenlik ve Kontrol Sorunları

Ali
09 Ekim 2024 15:35

Fiat Egea'da Elektrik Ve Kontrol Sorunları

Ahmet
29 Aralık 2024 23:04
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Esc Hill Holder Start Stop Devre Dışı Arızası

Alihan