Fiat Doblo 1.6 Premio Plas 120'lik Araba Aldım Pişmanım!

22 Mayıs 2024 13:38

Konforlu ve daha iyi bir araba almak amacıyla Fiat Doblo 1.6 Premio Plus 120'lik paket satın aldım. Keşke almasaydım, pişmanım. Yol tutuşu ve sürüşünde sorun yok. İç dizaynı da kötülenecek bir durum yok, fena değil. Ancak araba her vites değişikliğinde ve kalkışta sanki şanzıman takozu veya kulağı kopmuş gibi 'kut kut' diye ses yapıyor. Her viteste ve gaza bastığımda da aynı şekilde 'küt küt' diye ses yapıyor. Böyle bir aracın böyle bir problemi olması, bence Fiat Doblo 1.6 Premio Plus için büyük bir eksikliktir. Yeni aldığım aracı satıp, bu sorunu olmayan bir araç almayı düşünüyorum. Fiat Doblo 1.6 Premio Plus 120'lik üreten firmanın bu araçlardaki sorunları gidermesini ve araç sahiplerinin sürüş zevkini tam anlamıyla yaşamasını temenni ederim.

22 Mayıs 2024 15:04 (Şikayetten 1 saat sonra)
23 Mayıs 2024 05:09

Müşteri hizmetleri tarafından kibar bir şekilde arandım servise davet edildim yapılan incelemede bir şey yapılamayacağını ilettiler eğer sonuç bu şekilde olursa Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım Hem müşteri hizmetleri hem de servis tarafından güzel karşıladılar bunlar için teşekkür ederim Lakin sorunum çözülmedi yine arayacaklarını ilettiler

25 Mayıs 2024 16:49

Genel müdürlükten burcu hanim aradı gayet güzel ilgilendi bilgi aldı bir hafta müsaade istedi servisle ve görüşülmesi gereken yerlerle görüşüp döneceğim dedi Teşekkür ederim

Yunus
Yunus
Şikayeti Çözüldü

Sonuç ne oldu paylaşırmısınız

Samican sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Fiat Doblo'da Sürekli Artan Rahatsız Edici Ses Sorunu

Samican