Egea'nın Bitmeyen Arızaları: Çözüm Bekliyorum!

18 Kasım 2024 21:3532.835

2024 Egea 1.3 dizel araç kullanmaktayım. Araç şu an 19.000 km'de ve yaklaşık 3000 km'den beri sayısını bile unuttuğum kadar servise gittim. Yolda giderken ESC, lastik basınç, Hill Holder devre dışı yazıları çıkıyor. 'Motoru kontrol edin' yazısı çıkmaktadır. TOFAŞ fabrika ile görüşmeler sonucunda serviste partikül temizliği, enjektör değişimi ve dizel partikül filtresi sökülüp takıldı ama yine aynı arızaları vermektedir. Artık iyice can sıkıcı hale gelmiştir ve arabadan soğutmuştur.

19 Kasım 2024 11:42 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Levent L. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

20 Mayıs 2025 18:17

2021 1.3 MJet 72000km aracım 1 yılda 7 defa partikül temizliğine gitti 8. Servis randevumu da aldım hadi hayırlısı. Normalde sorunsuz olan araçlarda ekrana duman simgesi ya da aracı sürmeye devam edin gibi uyarılar geliyor ben de direkt olarak tüm arıza lambalarını yakıp araç çekişten düşüyor ve bu hep uzun yolda yüksek hızlarda oluyor kısa mesafe falan değil

18 Şubat 2025 17:36

Merhabalar. Bende de 2018 1.3 Multijet Egea var. Bir dönem bende de aynı sorunlar olmuştu. Araç çalışırken dururken tüm göstergeler ve arıza lambaları yanıp yanıp sönüyordu. ABS devre dışı, ESP devre dışı, lastik basınç devre dışı, yakıt filtresini kontrol ettirin... Vs. Çözüm olarak aküyü değiştirmekte bulmuştum. Naçizane fikrim sizde bir deneyin derim.

12 Şubat 2025 18:41

Bu sorun kronik çözüm bulamıyorlar, dizel ise partikül vs diyorlar, benzinde çözüm yok lamba vs diyorlar, hibrit modelde sensör diyorlar bu sorunu bende yaşıyorum

5 Aralık 2024 22:21

Sonuç olarak ne çözüm sundu servis? Ne yazık ki bende bir sefer böyle bir şey yaşadım. Işıkta anı kalkış yaparken bir anda ne kadar ışık varsa yandı elektronikler devre dışı kaldı hemen sağa çekip motoru kapattım, tekrardan çalıştırınca birtek motoru kontrol ettirin arızası kalmıştı. Onu da yetkili servise götürünce motorun anlık bir güvenlik kısıtlaması yaptığı ve sonrasında sorunun kendi kendine düzeldiğini söylemiş motor arıza ışığını da sondurmuslerdi. Bir dahada yaşamadım.

TOFAŞ Egea'nın Arıza Lambaları Ve Garanti Sorunları

18 Mart 2025 16:587.591

2023 model 1.3 dizel Egea'm var. Sürekli ya partikül dolu uyarısı veriyor ya da son 3 aydır defalarca bütün arıza lambal...

1 Kasım 2024 14:3640.128

48ale059 plaka sayılı 2023 Model garantisi devam eden Fiat Egea 1.6 Dizel otomatik Urban paket aracım daha 3000 km civar...

5 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Fiat Ücretsiz Çözüm Bekliyorum!

Fiat ÜcretsizÇözüm Bekliyorum!

Alperen
Fiat Müşteri Temsilcisi Çözüm Sunmuyor

Fiat MüşteriTemsilcisi Çözüm Sunmuyor

Mesut
Fiat Egea Hill Holder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Fiat Egea HillHolder, Esc, Lastik Basınç Uyarısı Aynı Anda Yakması!

Emir
Fiat Egea Yağ Yakma Sorunu