Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Fenerium Almış Olduğum Ürün Yanlış Geldi Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Fenerium Almış Olduğum Ürün Yanlış Geldi Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum
08 Eylül 2023 01:10

Selam merhaba Feneryum'dan almış olduğum bir ürün hakkında rahatsızlık duydum. Almış olduğum Fenerbahçe Spor Kulübü formasına yazmış olduğum isim alakasız geldi ve çok sinirim bozuldu. Bununla ilgili şikayetime nasıl bir çare bulabilirsiniz? İki hafta bekledim ve yazdığım isim ile alakası olmayan bir forma geldi. Bana bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

17 Eylül 2023 17:38

Almış olduğum üründe yazılım hatası var daha önce de yazdım ama konu ile ilgili bir dönüş yapılmadı ve konuyu Tüketici Hakları'na bildireceğim mağduriyetim ne olacak ben yeni bir forma istiyorum dönüş bekliyorum çünkü mağduriyet var ortada bekliyorum

09 Eylül 2023 01:33

Bakın ben çok koyu bir Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarıyım şimdiye kadar fener yumdan aldım hiçbir ürün bu şekil sıkıntılı çıkmadı ama fener yum internet sitesinden aldığım yeni sezon forma isim hatalı bunun değişim veya özür amaçlı yenisini talep ediyorum

Ek
Ek
09 Eylül 2023 01:24

Herhangi bir dönüş yapılmadı ve ben sizden beklentim bana yeni bir forma gönderilmesi. 1600 TL ciddi bir rakam ben emekliyim iki aylığım

15 Eylül 2023 16:42 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba,şikayetinize istinaden tarafınıza bi çok kez iletişime geçmiş olup ulaşamadık.Bu sebeple tarafınıza bilgi paylaşılamadı.Sağlıklı günler dileriz.

17 Eylül 2023 17:57

Beni aramış olabilirsiniz ben yazı hatalı ürünü nasıl giye bilirim ben şükrü reis yazdım ama bana fotolardaki ürün geldi bunu nasıl telafi edebilirsiniz bende emekli bir kişiyim mağduriyetimin giderilmesi gerek benim acımdan

Yeşim
26 Kasım 2023 16:40
Emre sonuçtan çok memnun

15 Haziran 2025 11:00
"Merhaba, Fenerium yetkililerine, ilgililerine teşekkür ederim. Özellikle Elif Hanım çok yardımcı oldu. Ürünlerimdeki sıkıntılar giderildi ve tarafıma ulaştırıldı. Teşekkürler. İyi çalışmalar."
feneriumdan-aldigim-kisisellestirilmis-formalarda-baski-fiyaskosu-8.jpg
feneriumdan-aldigim-kisisellestirilmis-formalarda-baski-fiyaskosu-7.jpg