Fclassconcept (Instagram) F Class Concept Instagram İnegöl İmotim AVM

27 Eylül 2024 09:46

Merhaba mayıs ayında aldığımız Temmuz ayında teslim edilecek olan yatak odası ve yemek masamız vardı Eylül ayının son günü hala teslim edilmedi. F... Bey konuşmaya gelince çok iyi sonrasında gerçek yüzleri ortaya çıkıyor dinlemediğimiz yalan kalmadı bugün çıkıyor yarın çıkıyor hep yalan biz mağdur olduk başkası olmasın.

24 Kasım 2024 04:48

Merhabalar Daha önce yatak odası ve mobilya aldığımız İmotim AVM Fclass Concept isim değiştirip aynı yerinde Usluer Premium olmuş aynı kişiler işletiyor ve çalıştırıyor bunlar parayı toplayıp firmayı kapatıyorlar ürünlerin hiç biri zamanında gelmiyor aradığınızda hep bugün çıkacak şu gün çıkacak önceki Fclass Concept den haziranda aldığımız yatak odası hala gelmedi mahkemeye verdik Tüketici Hakları'na şikayette bulunduk çözüm arıyoruz.

Atahan
Atahan

Ticaret bakanlığı dahil her yere yazdım bana ulaşmak isteye olursa lütfen haber verebilir mı

Volkan
Volkan

Yeni isimleri Onkamobilya Instagram'da

Meryem
Meryem

Bir araya gelebilsek tüm mağdurlar olarak iyi olur

Efe
Efe

Maalesef ben yarin dekontlar ile birlikte hakkımı arayacağım. Maliyeye ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım ve aynı zamanda İnegöl Marangozlar ve mobilyacılar odasına da şikayet edebilirsiniz Ben de şikayet oluşturacağım

Sema sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2025 13:45

Atilla