Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Faruk Sağın İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik

14 Ağustos 2024 13:23

Faruk Sağ'ın Ayakkabı Çanta Firması'ndan aldığım ürünü beğenmeyerek ve daha ayağımda dahi deneme yapmadan bana teslim tarihi akşam saati sonrası, ertesi gün kargo açılır açılmaz sabah tam istedikleri gibi iade olarak Yurtiçi Kargo ile yolladım.

3-4 gün sonra iade süreci bitti diye mesaj geldi. Ancak asıl sorun şu ki; havale ile peşin ödediğim 2762 TL'yi 20 iş günü yani 1 ayı bulacak şekilde süreç tamamlanacakmış. Ne IBAN isteyen var ne de bir finans departmanından arayan. Mesaj atıyorum, durumu anlatıyorum ve diyorlar ki 20. Günü bulur, teşekkürler.

Bu kadar da üstüne rahatça konuşabiliyorlar ve tavır gösteriyorlar. Peşin EFT yaparak aldığınız bir ürünün parasını bir ayda geri alacaksınız. Bu kadar da saçmalık ötesi bana göre sözde sistemleri var. Eğer baştan bunu deseler 20 gün, bir ayda alırsınız iade parasını, ben dahil kimse alışveriş yapmaz ya da bunu göze alır.

Ekrem
Ekrem
29 Ağustos 2024 12:30

Üstüne 15. Gün ve halen daha ne arayan birileri ne de paramı geri iade eden var. Bu marka ve ürünlerinden uzak olun. Ayağınız çıplak kalsa dahi tercihte bulunmayın. Eğer alırsanız da bu tür yaşananları göze alın. Burada İlgi alaka ve çözüm sıfır! Bakalım 20. Gün gelince ne yapacaklar! Asla bir daha yanından bile geçmem 👎

Nilay sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2025 22:51
iade-surecinde-gecikme-ve-yetersiz-iletisim-magduriyeti-2.pdf
iade-surecinde-gecikme-ve-yetersiz-iletisim-magduriyeti-1.pdf

13 Şubat 2024 13:59
I Love Shoes İademi Yapmıyor
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 21:20
Olgu sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2023 12:09
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 17:56
By Merve Kaya İbana Parayı Gönderip Neredeyse 1 Aydır Ürün Gönderilmemesi.