Farmakozmetika Bioderma Sahte Ürün Mü!

Şeyda
29 Ağustos 2024 16:0813.166

Bioderma Sensibio yüz temizleme jeli aldım. Etikette Naos puan kodu yok ve barkod okutunca ÜTS'de eksiklik bildirimi yapıldığı yazıyor. Ürün sahte mi anlayamadım. Trendyol Farma kozmetik isimli satıcıdan aldım. Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni ambalajlar bu şekilde mi artık?

29 Ağustos 2024 16:55 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhaba efendim. Bioderma ürünlerinin yetkili satıcısıyız. Ürünlerimiz orijinal ve faturalıdır. Ürün orijinalliğini Naos ile iletişime geçerek teyit edebilir, Naos sayfasında Yetkili Satıcı alanında bizim bilgilerimize de ulaşabilirsiniz. Ayrıca Üts sisteminde, ürünün barkod numarasından Kozmetik Ürün Listele alanında da sorgulama yapabilirsiniz. Kampanya ürünlerinde Naos puanı mevcut olmamaktadır. Bizlerde kontrol edebilmek için sipariş numaranızı rica edebilir miyiz?

Sahte Ürün Nedeniyle Cilt Sağlığım Bozuldu, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum

Rengin

Kasım ayında Trendyol üzerinden Farmakozmetika markasına ait yüz temizleme jelini indirimli olarak satın aldım ve ürünü ...

1 Destek

Ayşegül

"Birkaç eczanede daha bu ürüne baktım ve şüphelendiğim maddelerin onlarda da olduğunu gördüm. Benim düşündüğüm maddelerle ürünün orijinalliği konusunda kafası karışanlar varsa diye yazmak istedim. Satıcı benimle WhatsApp üzerinden iletişime geçerek yetkili satıcı olduklarını naos.com üzerinden göstermişti. Kimseyi zan altında bırakmamak için tekrardan yazmak istedim. Tekrardan satıcıya ilgilendiği için teşekkür ederim. İyi çalışmalar."