Faprint Matbaa Firmasıyla Yaşanan Hatalar

Faprint Matbaa Firmasıyla Yaşanan Hatalar
Semanur
24 Ağustos 2023 15:39

Bir değil, iki değil, üç, dört, beş... Bu kaçıncı hata? Her seferinde aynı şey. Daha kötü bir matbaa firması olamaz. Hatalı iş basımlarından illallah geldi. İşi kötü basıyorlar, kontrol etmeden yolluyorlar. Bana gönderdikleri paketi onlara güvenerek müşterilerime yolluyorum. Ve suçlu oluyorum.

Çünkü müşteriye göndermeden önce kontrol etmem gerekiyormuş. Keşke verdikleri aklı kullanıp iş yapsalardı. Bugüne kadar çok iş verdim. Çoğunda sıkıntı yaşamama rağmen, kazandırdım. Onlarca iş vermeme ve bir sürü hatalar yapmalarına rağmen sonucunda beni WhatsApp'tan engellediler.

Eğer bir işi kötü bastıysanız onu ya tekrar basarsınız ya da para iadesi yaparsınız. Müşteriyi engellemek bir çözüm değildir. Böyle iş yapılmaz. Önce müşteriyle nasıl konuşmaları gerektiğini öğrenecekler. Sonra işi basmayı ve kontrol edip yollamayı öğrenecekler. Koca firma bir kontrol etmesi için eleman tutamıyor ve bunu benden tek başıma yapmamı bekliyorlar.

Allah akıl fikir versin. Umarım daha fazla insanın cebindeki parayı ve zamanını çalmadan kapanır bu firma. En sonki hatalı işin para iadesini yapmadılar. Bende bir müşteri olarak tüm yasal haklarımı kullanacağım. Benimle olan konuşmaları da ekliyorum. İyi ki yollarımızı ayırdık.

Sedat
Sedat

Hiç Kimse boşuna şikayetlenmesin... Bunların kendi meslektaşları. Küçük ve orta ölçekli Matbaalar, kendi yapabilecekleri işleri, daha ekonomik oluyor ben nediye uğraşayım, diye sözüm ona bu matbaalara gönderdiler. Bir süre sonra bu matbaalar; Önce ustalarını çıkardılar, sonra makinelerini sattılar. Çoğu matbaasını kapattı. Saygın bir meslek olan matbaacılıktan çıkıp, kendilerini çantacı yaptılar. Sonunda da bunlara gebe kaldılar. Matbaalar kendi ayaklarına sıkarak bu hale düşerken, bu sözüm ona organize matbaalar büyüdükçe büyüdüler ve çoğaldılar. Şimdi... * Kalite; Sıfır, * Esnaflık; Sıfır, * Müşteriye Saygı; Sıfır * Hata kabul etme; kesinlikle yok. * Teslim ettikleri miktarlar kesinlikle eksik. (1000 adet diye verdikleri iş, 800 adede kadar düşüyor.) * Para peşin. * Denetim yok, şikayet edeceğin bir yerde yok. Yaptıkları bütün haksızlıklar yanlarına kar kalıyor. Alın Size Organize Matbaa... Hiç şikayetlen meyin hiç.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ürünler Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Hayal Kırıklığı

25 Ocak 2025 18:02
Amine sonuçtan hiç memnun değil

Maviruz Basım Pişmanlıktır! Güvenilmez, İşiniz Teslim Edilmiyor

14 Eylül 2024 12:06