Fandango Film Seyret Para Kazan Yanıltması

30 Eylül 2024 15:1618.313

İnternet üstünden film seyret para kazan diye bir mesaj geldi Fandango.com buraya üye ol dediler önce film seyrettirip ufak paraları hesaba yatırdılar daha sonra görev tamamlamak için para istediler her defasında parayı daha da yükselttiler en son insanları para ödeyemez hale getiriyorlar ve para içeride kalıyor geri iade vermiyorlar görevi tamamlamadın diyorlar.

30 Eylül 2024 10:41

Telegram üzerinden verilen linke tıklayıp film izle para kazan diye mesaj geldi arada başka görevler var o görevleri yapmamızı istendi görevler ise para yatırmaktı her defasında daha fazla para istendi en son parayı ödeyemeyecek duruma geldim parayı geri istedim iade etmediler görevi bitirmeniz lazım dediler

Yorumlar(45)

23 Mart 2025 15:11

500 binde ben kaybettim

4 Şubat 2025 13:56

Kaça kadar sorun olmuyor ben şu an 3. Görevdeyim 1200 yatıracağım ona göre

16 Kasım 2024 12:58

Bende aynı durumdayım 210 00 gitti hesabınız donduruldu deyip ödeme yapmadılar tekrar 126000 istediler

26 Ekim 2024 07:03

Arkadaşlar ben yeni başladım. Ne kadara kadar sorunsuz gittiniz bana ulaşabilir misiniz mailden [email protected] sizlerden destek bekliyorum lütfen yardımcı olun.

Ekrem
Benzer Şikayeti Var
16 Ekim 2024 14:07

Babada aynısı oldu şirket yardımcı oldu bana 11400 TL görevi yapıp hesabımı onardım geri ödememi yapmadı şirkete parasını atmam gerektiğini söyledi

13 Ekim 2024 19:42

10 binde ben kaybettim paramı geri almam için 3 görev 30 bin tl istediler temettü adı altında sonra öğretmen dedikleri adam silah resmi attı paramı iade etmiyorlar

9 Ekim 2024 19:16

Paranı acaba aldın mı

8 Ekim 2024 21:27

Bende 2 gün önce katıldım parasını geri alan var mı bana geri dönüş yapabilir mi

5 Ekim 2024 13:10

Arkadaşlar sistemleri basit, ilk başlarda kolay görevler veriyorlar her yarım saatte bir video linki atıp bunu 10 - 15 saniye izleyip ekran görüntüsü alıp görevli kişiye atmanızı istiyorlar ve her izlediğiniz video başı 30 TL veriyorlar ve üç video izlediğinizde 90 TL' yi size gönderiyorlar. Asıl bundan sonra başlıyor temettü görevi adı altında günde 4 kere olmak üzere sizden en 300 TL olmak üzere para yatırmanızı talep ediyorlar ve hiçbir risk olmadığını söylüyorlar. ( ben katılmadım) Günde 18 görevleri ve 4 tanesi de bu temettü denen görevler mevcut eğer günde 18 görevi tamamlarsanız size 3600 TL vereceklerini söylüyorlar. Handikap şu günde 4 kere temettü ödülüne katılmanız yani en az 1200 TL vermeniz geliyor. Ben para vermeden görevlere katılıyorum şu anda bakalım neler olacak durumdan sizleri haberdar edeceğim.

5 Ekim 2024 11:24

Bana da böyle bir mesaj geldi çok ciddiye almadım 3 tane film afişi gönderdiler. Beğendiğinizi bana geri gönder 50 TL kazan dedi. Neyse bir şey kaybetmem dedim yaptım sonra telegram'da başka birine yönlendirdi. Orada ki kişiye de IBAN bilgisi gönderdim 50 TL gönderdiler. Sonra da yeni bir Telegram kanalına yönlendirdiler görevleri bekliyorum :) ta ki benden para talep edene kadar sonrası yok! =)

Benzer Şikayeti Var
2 Ekim 2024 21:52

Findango film e nasıl ulaşılır bilen var mı

2 Ekim 2024 14:41

Bu da ödedikleri 50 TL

2 Ekim 2024 14:35

Aynı mesajlar banada geldi 50 TL mi alıp işi bitirdim babası oğluna bu devirde günlük 5000 TL vaat etmiyor o yüzden bu şekilde para veren kimseyle uğraşmayın ilk paranızı alıp boşverin beleşten 50 lira üzerine 30 daha koyup 1 paket sigara alacağım şimdi

2 Ekim 2024 09:20

Kaç lira kaybettiniz hocam

Fandango Film İzleyerek Para Kazanma Oyunu!

2 Aralık 2024 21:258.804

İnternet üzerinden 'film seyret, para kazan' diye bir mesaj geldi. Fandango.com'a üye olmamı söylediler. Önce film izlet...

4 Destek1 Yorum

Fandango 'da Para Yanıltmacası

22 Ekim 2024 00:337.470

İnternet üzerinden 'film seyret, para kazan' diye bir mesaj geldi. fandango.com'a üye olmamı söylediler. Önce film seyre...

2 Destek3 Yorum

Film İzleyerek Para Kazanma Aldatmacası: Fandango Mağduriyeti

2 Ekim 2024 00:3911.343

İnternet üzerinden 'film seyret, para kazan' diye bir mesaj geldi. fandango.com buraya üye ol dediler. Önce film seyrett...

5 Destek4 Yorum