Mehmet sonuçtan çok memnun

Fakir Garanti Kapsamında Eksik Telafi

Fakir Garanti Kapsamında Eksik Telafi
07 Mart 2023 15:21
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Onarılamayan ürünüm eşdeğer başka bir ürünle değiştirildi. Teşekkürler.”

İki yıl kadar önce satın aldığım Fakir marka HT2000 model kula tipi seramik ısıtıcının çok az kullanmama rağmen sürekli arıza yapması sonucunda yetkili servise 11.1.2023 tarihinde başvuru yaptım. Artık İthalatı yapılmayan ürünün garanti kapsamında onarılması parça olmadığı için mümkün olmadı. Stokta artık olmadığı için muadili ile değiştirilemedi. Firma ürünün tarihi satın alma fiyatıyla telafi etmek istedi. Yalnızca birkaç saat kullanabildiğim ürünün günümüz fiyatlarına göre komik olabilecek satın alma bedeli ödenerek telafi edilmeye çalışılmasını kabul etmiyorum. Mevcut eşdeğer ürün fiyatları önerilen ödemenin en az 5 katı düzeyinde. Bu durumda eşdeğer başka bir ürün verilmesini ya da ürünümün tamir edilmesini ve çalışır durumda teslim edilmesini talep ediyorum.

07 Mart 2023 15:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

10 Mart 2023 15:41

Onarılamayan ürünüm eşdeğer başka bir ürünle değiştirildi. Teşekkürler.

Fakir Ev Aletleri Kategorileri