Fakir Süpürge: Kırılan Parçalar Ve Statik Elektrik Sorunu

20 Kasım 2024 02:40

Fakir 7269 dikey süpürge alalı bir yıl oldu. Bütün ince yapılan parçaları kırıldı, inanılmaz bir şey. Değiştirmek ve yaptırmak için harcanan parayı görseniz halime ağlarsınız. Sırf sermaye dönsün diye incecik plastik malzemeden üretmiş Fakir firması, tebrik ederim. Sizi bu kadar kalitesiz bir malzeme ürettiğiniz için 40 yaşındayım, ilk defa evime Fakir bir alet alayım dedim, bin pişman oldum ve kendimi yıllarca Fakir aletlerini alıp kullanmadığım için tebrik ettim. Ayrıca batarya elektrik kaçırıyor, kaç defa servise gitti, statik elektrik deniyor. Kırılan ince parçaları yemedi, bir de süpüren çarpılsın diye demir bir parça ve halıyı süpürürken statik elektrik üretsin diye bir başlık yapmışlar, Fakir mühendislerini tebrik ederim. Fakir mi bir daha tövbe, umarım yetkili birileri bu yazımı okur da bana ulaşır. Anlatacak ve şikayet edecek bayağı bir şey birikti bu süpürgeyle ilgili, yazık verilen paraya, her yeri bantlı şekilde kullanıyorum artık. Başka parçası kırılıp masraf çıkarmasın diye.

20 Kasım 2024 03:01 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

31 Ocak 2025 00:34
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Dikey Şarjlı Süpürge: Sürekli Kırılan Plastik Parçalar Ve Servis Sorunları

14 Aralık 2024 19:35
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 18:25
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 16:52
Fakir Ev Aletleri Sürekli Arızalanan Süpürge Ve Yetersiz Servis Hizmeti