Kahraman sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 15:09

29/09/2022'de aldığımız Robert RS770 robot süpürgemizin 3 ay içerisinde su haznesi ekte yer alan fotoğraflarda göründüğü gibi ortasından yapıştırma açıldı ve kırıldı. Bu makine gayet düzgün kullanılan evde çocuğu, evcil hayvanı dahi olmayan çok sık kullanılmayan hepa filtresi fırça tüketim durumu dahi %92 olan bir makinenin bu denli kısa bir sürede kullanıcı hatasından kaynaklı bu hale gelmesi mümkün değil. Servis le görüştüğümde yere detaylı inceleme yapılmadan görünüşe göre düşürüldü denildi
Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde bana gelen dönüş mesajında servisin sunduğu ücret karşılığında satın alabilirsiniz. Bu kadar ilgisiz bir müşteri hizmetleri görmedim. Söz konusu parçayı 1000 ile 1200 TL civarına satıyorsunuz bir de. Bu kadar kısa sürede kırılan bir parçaya güvenemem. Ki onlarda güvenmiyorlar ki garanti kapsamına dahil etmiyorlar. Keşke almasaydım. Tek sıkıntım bu sorunuma çözümcül yaklaşılmaması ve ilgisizlik.

15 Kasım 2023 15:30 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Kahraman
Kahraman
15 Kasım 2023 17:35

Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda sorunuma çare bulamadılar. İnternette gördüğüm aynı sorunda başkalarına ücretsiz bir şekilde değişim yapılmış. Markasının arkasında durmuyorlar. Kırık yeri detaylı inceleyin dememe rağmen kabul etmiyorlar. Bir daha kesinlikle bu markadan ürün almayacağım.

Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 22:04

17 Aralık 2024 12:21
Fakir Robot Süpürge: Sürekli Kapanma Ve İlgisiz Servis Sorunu
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 21:58

03 Şubat 2025 00:34
Garanti Kapsamında Yüksek Ücret Talebi
Ela sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 12:34

Fakir Ev Aletleri Kategorileri