Sinem sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 22:14

Ürünü daha alalı 6 ay olmadı. Sayılı kez kullandım. İlk kullandığımdan beri bir ses geliyordu çalıştırırken dönmüyormuş gibi sanki bıçağı. Bir de gitmek bilmeyen bir koku. Meğerse yavaş yavaş içinin plastiğini eritiyormuş. Bugün elimde kaldı resmen plastik eridi ve çöp oldu ürün. Değişim istiyorum garantisi duruyor hala daha. Lütfen ürününüzün arkasında durum bunca insan aynı şeyleri yazmış. Ya satışını kaldırın hatalıysa ya da değişim yapın.

profile profile
16 Ocak 2024 22:30 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

16 Ocak 2024 23:07

İnş dönüşünüz tamirini yapalım olmaz çünkü birinci kez bu olduysa gerisi de yine olacak demektir.

24 Ocak 2024 00:01

Firmadan aradılar evet yetkili servisle görüşmem gerektiğini söylediler. Bugün yetkili servise gittik hep aynı şikayet olduğunu söylüyor. Ürün garantiye gönderilecek fakat, firma kullanıcı hatası diye geri bildirim yapıyor bilginiz olsun diyor servis. Bu nasıl iştir ya kendi hatanızı insanlara yüklemeyin. Para verip alıyoruz bedava almadık. Adam akıllı bir çözüm istiyorum. Ya para iademi yapın ya da yeni ürün gönderin. Gerçi oda aynı sorunu yaratacak 2 gün sonra.

25 Ocak 2024 19:57

Kendi hatanız olan bir ürünü müşteri hatası diye garanti kapsamı dışına çıkartmak nedir ya... Fakir markası bundan sonra ne kullanırım ne de kullandırırım etrafımdakilere.

Serhat
Serhat

Aynen bizim de alalı 1 yıl olmadı aynı şekil oldu ve biraz çalıştırdık motor yandı. Yetkili servis motoru garantiden saydı para almadı ama dişlisi de yanmış motorla birlikte ve 250 TL istedi. Ayıp bu sizin yaptığınız.

Hayriye
Hayriye

Aynı sorunu 2. Kullanmamda bende yaşadım.

Sinem

Fakir lafta iyi marka diye alıyoruz ama paramız çöp. Yetkili servise gittik kullanıcı hatası derler bilginiz olsun diyor.

Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Lucina Blender Seti

31 Ocak 2024 14:43
Fakir Lucina Blender Seti
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2024 22:41
Fakir Blender Aldım Ürünün Arkasında Durmuyor