Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Lucina Blender Seti

Fakir Lucina Blender Seti
31 Ocak 2024 14:43

Fakir markasına ait Lucina model blender seti satın aldım. İlk kullanımda motorundan kötü bir koku yayılmaya ve plastik kısımları eriyerek dökülmeye başladı. Bu ürün açıkça ayıplı ve fabrika çıkışlı hatalı bir üründür. Piyasadan çekilmesi gerektiğini düşündüğüm, firmanın itibarına zarar veren bir üründür. Diğer alıcıların da aynı ürün hakkında benzer şikayetlerde bulunduklarını gördüm. Firmaya durumu bildiren bir e-posta gönderdim; ancak onlar bana sadece servis adreslerini iletti. Ürünün bozuk olmadığını, ancak kusurlu olduğunu düşünüyorum. Kısa süre içerisinde birkaç kez daha kullanıldığında motorunun yanabileceğini öngörüyorum. Benim amacım, ürünü servise götürüp aynısını almak değil; zira aynı modelde benzer sorunlar yaşanacağı aşikar. Bunun yerine farklı bir modelle değişim yapılmasını talep ediyorum. Ayıplı olan bu malı sizinle paylaşmak istemiyorum.

04 Mart 2024 13:47

Fakir lucina blender seti almıştım. Ürün garanti içinde bozuk değil fakat çalıştıkça ürünün içindeki plastik kısımlar eriyip koku yapıyordu. Bunu belirttik ve servisine gönderdik. Dedik ki bu ürün kusurlu bir ürün bu şekilde kullanılamıyor başka model bir ürünle değişim istiyoruz diye belirttik ve servise verdik. Bu bizim yasal hakkımız sonuçta. Ancak firmadan gelen cevap ürün arızalı değil deyip geri gönderdiler. Resmen baştan savma bir politika. Ürün de 5 kuruş etmez firma da.

04 Mart 2024 13:40

31 Ocak 2024 15:00 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 14:11
Emre sonuçtan çok memnun

25 Eylül 2023 11:58
Fakir'in Ayıplı Ürünü

16 Haziran 2023 18:01
Hulya sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 17:35
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Blender Setinde Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Servis Deneyimi

24 Mayıs 2025 14:44