Eray sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Ürünüm De Er Yazıyor

Fakir Ev Aletleri Ürünüm De Er Yazıyor
18 Şubat 2024 18:15

Bolt X 8365 süpürgeyi alıp temizlemeye götürdüm ve temizledikten sonra çalıştırmak istedim ancak çalışmıyor. Ana ekranında 'Er' yazıyor; yani anladığım kadarıyla şu an hata veriyor. Daha alalı iki ay oldu. Normalde böyle bir sorunla karşılaşmıyordum ancak bugün bu sorunu yaşadım ve cihaz bir daha çalışmadı.

18 Şubat 2024 18:30 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Yorumlar (6)

Ali

İletişime geçerseniz kolayca sorunu ve çözümünü söyleyebilirim

Ümmü

Sorununuz giderildi mi lütfen cevabınızı bekliyorum çünkü bizde de böyle bir sorun oluştu

Eray

Çözüldü toz toplayan yerden kaynaklı tam oturmadığı için oluyormuş yenisi taktılar düzeldi

Eray

Problem makinenin içene giren tozu toplayan yerden kaynaklı o oturtma ucu erdiği için onu yapıyormuş yenisi takıldı oldu ama bu sefer de makine kendi kendine çalışırken kapanıyor

Eray

Reis yaptılar söz de ama makine de bu sefer kapanıyor çalışırken fark etmiyor

Edanur

Merhaba Aynı sorunu şu anda ben yaşıyorum ama ne yaptınız süpürge düzeldi mi ve problem neyden kaynaklı iletir misiniz rica etsem

17 Ekim 2024 13:15

24 Temmuz 2024 19:13
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Bolt X 8365 Süpürge Çekmiyor

21 Kasım 2023 08:32