Celalettin sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 14:43

Fakir BOLTXN8364 seri Fakir marka şarjlı süpürge ile ilgili aynı problemleri yaşamaya devam ediyorum. Süpürgenin hazne kapağını tutan mandal kırıldı. Daha önce de video çekip göndermiştim; haznesi ile süpürge arasındaki bağlantı noktası gevşek ve sallanıyor. İmalatı bu şekilde olan süpürge, bağlantı yerinin oynaması sonucu süpürme anında hazne kapağını gerdiriyor ve süpürme esnasında plastik, kırmızı renkli hazne kapak mandalı kırılıyor, bu da hazne kapağının açılmasına neden oluyor. Lütfen Fakir marka ile ilgili bir yetkili bana dönüş yapabilir mi? Video ile anlatmaya çalıştım, gerçi daha önce anlattım, değişim ve iade istedim ama maalesef yardımcı olan olmadı. 10.000 TL'ye 9 ay taksitle aldığım bir ürün şu anda 9.000 TL'lik kampanya ile firmalar tarafından satılmaya devam ediyor ve milletin canını yakıyor. Bu süpürgeden hiç memnun değilim. Ekte, faturasını ve 2 defa servise gittiğine dair servis fişlerini ekledim. Daha önce de A*** Hanım isimli, genel merkezde görevli olan bir bayana aynı videoyu gönderdim. Bugün bu 3. servise gidişim olacak; Manisa merkezde bulunan Ay Elektronik isimli servise gidip, tekrar aynı sorunu yaşadığımı izah etmeye çalışacağım. İlgilenen olmazsa, elimdeki belgeler ve servis fişleri ile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Bilginize.

16 Mayıs 2024 15:00 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

16 Mayıs 2024 15:56

Yetkili öznur hanım diye biri tarafından arandım. Durumu izah ettim ve iade ya da değişim istedim. Bu şekilde kayıt oluşturamayacaklarını belirtti irtibata gecen yetkili. Kendisine durumu izah ettim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka seçenek bırakılmadı

23 Mayıs 2024 18:27

Bugün itibari ile konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıdım dilekçemi beraberinde fatura, 7.5 ayda 3 defa servise gittiğine dair servis fişleri ve halen cihazın serviste olduğunu beyan ederek müracaatımı resmi olarak yaptım. İade istedim. 6 sürecek evet ama sonunda 1100 / 1100 TL 9 ay taksit ile 10000 TL'ye almış olduğum Fakir marka ürün ile ilgili tüketici hakem. Heyeti gereğini yapacak.

25 Aralık 2024 22:50
Fakir Robot Süpürge Batarya Sorunu Ve Yüksek Değişim Ücreti
Örsan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 12:38
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 14:41
Fakir Bold Süpürge Vatan Mağazası