Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Dikey Süpürge Hediye Ürününde Garanti Sorunu

Fakir Dikey Süpürge Hediye Ürününde Garanti Sorunu
01 Ağustos 2024 09:03

Bambi'nin baza yatak başlık set alımında geçerli Fakir dikey süpürge hediyeli ürünü teslim aldığımızda LED'leri yanmıyordu ve toz haznesi çıkışında sorun vardı. Bunu servise ve mağazaya bildirdim. Servis LED'leri yaptı ama hazne kısmındaki sorunu iç kısmında kırık var diye ilgilenmedi ve garantiye girmez dedi. Ürün daha sıfır, kullanmış olsak tamam ama belki servistekilerden kaynaklı kırılmıştır dedim ama kesinlikle ilgilenmediler. Mağazayı aradım, orada da servis yapması lazım dediler ve sözleşmedeki maddeleri okudular, linkini de bana attılar. Müşteri hizmetlerini aradım, sorunu bildirdim ama müşteri memnuniyeti açısından biz bildirim yapacağız, servis ilgilenecek dediler. Bir hafta sonra tekrar aradılar, yardımcı olamayız, garanti dışı dediler ve olay örtbas edilmeye çalışıldı. Mağduriyet yaşıyorum. Tüketici heyetine ve Şikayetvar'a şikayetimi bildireceğim dedim, sonuna kadar hakkımı yedirtmem dedim. Sonra tekrar beyefendi biz yine müşteri memnuniyeti açısından yardımcı olacağız dediler. Bugün yine bekliyorum. Bakalım sonuç ne olur ama ben her türlü bu mağduriyetimi onlara fazlasıyla hukuki yollar izleyerek karşılaştıracağım. Kimse kimseyi mağdur edemez, müşteri veli nimettir.

01 Ağustos 2024 09:30 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Bener sonuçtan çok memnun

17 Eylül 2024 16:57
"Antalya Akay Teknik, kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."
Fakir Stone Hsa 4048 Garanti Kabul Etmiyor
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 15:00
Fakir Dikey Süpürge Ve Bambi Mağazası İle Yaşanan Sorunlar
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 10:34
Bambi Ve Fakir: Aldatıcı Kampanya Ve Kalitesiz Ürün
Bambi Ve Fakir: Aldatıcı Kampanya Ve Kalitesiz Ürün
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 15:59
Yüksel sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2025 15:43
"İlgili davranıp müşterinizi mağdur etmediğiniz için teşekkür ederim"

Fakir Ev Aletleri Kategorileri