Fakir Dik Süpürge Sorunu Ve Haksız Ücret Talebi

18 Eylül 2024 19:31

Fakir stone hsa 4048 dik süpürgeyi Bambi'nin hediyesi olarak almıştık. Kullanmaya başlayalı 3 ay kadar oldu ve süpürgede geldiğinden beri çıt çıt ses geliyordu. Bir süre sonra süpürmeye başlarken hazne yerinin iç tarafındaki vida yerinden süpürge kırıldı ve servise götürdük. Garantisi olmasına ve bizim hatamız olmamasına rağmen hazne yeri değişti diye 500 lira ücret aldılar. Süpürgenin yine geldiğinden beri özellikle üçüncü kademeye aldığımızda en fazla 45 Sn. Sonra kendi kendine kapanma sorunu vardı ve biz bunu da servise ilettik. Her seferinde filtre temizliği vs yapıyoruz. Zaten ama cihaz hata veriyor. Videosu da elimizde mevcut. Fakir gibi bir markanın cihazının arkasında duracağına inanıyorum. Haksız yere alınan ücretin tarafımıza iadesini talep ediyorum ve sorunumuzun giderilmesini rica ediyorum.

18 Eylül 2024 20:00 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Halime
Halime

Merhaba aynı sıkıntı bizde de var. Nasıl bir çözüm üretildi acaba. Kapanma sorunu düzeldi mi

27 Ekim 2024 03:20

09 Ağustos 2025 16:34