Arızalı Fakir Marka Ütü

30 Temmuz 2023 20:16

A101'in online alışveriş sitesinden Fakir marka veronico model buhar kazanlı ütü aldım. Gerek kullanma kılavuzundan gerekse Youtube.com'dan kurallara uygun çalıştırdım. Ancak ütü dirt dirt diye ses yapıyor ama buhar vermiyor. Bir saate yakın bekledim ancak hiçbir tepki alamadım. Bir hevesle aldığım ütü bozuk çıktı ve moralimiz bozuldu. Fakir'in kalite kontrolü sıfır, kimseye ulaşamadım. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

30 Temmuz 2023 20:30 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

13 Haziran 2023 21:05
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 23:20
Nurdan sonuçtan memnun

05 Eylül 2024 17:45
"Şikayetimden bir gün sonra dönmeleri hoşuma gitti. Sorunuma bir çözüm yolu belirtmeleri de güzel açıkçası ama en güzeli müşteri temsilcisinin çok kibar, diksiyonun net ve anlaşılır olması sevindirici malum bu devirde böyle muhatap bulmak zor Fakir müşteri hizmetlerini teşekkür ediyorum serviste sıkıntımı inşallah çözerler mağdurun servise değil de servisin ütünün bulunduğu yere gelmesi daha iyi olurdu ama neyse nasip."
Banu sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 23:13
Ali sonuçtan çok memnun

28 Ekim 2023 12:32
"Konya Selçuklu'da bulunan servis çözüm odaklı ve ilgiliydi. Gerekli olan tüm parçaların değişimi ve tamiri sağlandı. Teşekkürler..."
Fakir Ev Aletleri Kategorileri