Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Faik Sönmez Şikayet Var İade

22 Haziran 2024 14:01

Dün Capacity AVM'den 3 tane ürün aldım, oradaki çalışanlara bizzat sordum iademi başka mağazalardan yapabilir miyim diye, evet yanıtı aldım. Üstüne basa basa birkaç kez sordum. Bugün Marmara Forum Faik Sönmez'e gittiğimde ürün iadem için, üye iş yeri numaraları farklı olduğu için iadem gerçekleşmedi. Capacity'i aradığım zaman tekrar (bize gelin iade için diyeceğim ama bizde de olmayabilir) gibi bir konuşmadan sonra başka bir gün gelince iadem yapılacağı söylendi. Bu kadar mağdur olunamaz. Marmara Forum'da bu yaşadığım 2. sorun. Aynı markada 2. sorunu yaşıyorum resmen.

24 Haziran 2024 08:12 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın C., Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanımıza ilettik. Sorunun çözümü için sizinle iletişime geçeceğiz. Bilginize sunar, mutlu günler dileriz.

Tuğba
Tuğba
24 Haziran 2024 08:38

Ben yoğun çalıştığım için dun mecburen capacty AVM ye gidip iademi yaptım, ve oradakilere Marmara Forum iademi yapmadı dediğimde yapması gerekiyordu nasıl yapılmıyormuş dediler. Kendi aralarında kendi iletişimsizlikleri başka bisi demiyorum. Bu şekilde markaya olan istek azalıyor.

Yasemin
Yasemin

Aynı sorunu yaşadım boşuna fazladan bekletildim. Başta olmaz iade dediler silip yok dediler. Zaten slip olsa da kesin olur demediler. Şikayet edeceğim deyince hafta içi gelseniz merkezi arardık onlar da bankanızı arayıp referans no istemenizi isterdi dediler. Bu kadar büyük bir firma resmen iade de cezalandırıp sorun çıkarıyor. İnternetten alınca direk mağazadan iade oluyor. Mağazadan bir daha alışveriş yapmam.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 03:53

16 Mayıs 2024 18:52