Derya sonuçtan hiç memnun değil

Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının Adil Olmayan, Fahiş Zamları

Eyüboğlu Eğitim Kurumlarının Adil Olmayan, Fahiş Zamları
29 Şubat 2024 10:17

Eyüboğlu Eğitim Kurumları, mevcut öğrencilerine fahiş zamlar açıkladı. Veliler olarak imza toplayarak itiraz ettiğimizde de üst düzey bir yetkili ile maalesef karşılaşamadık. 2024-2025 eğitim dönemi için yapılan %160’lik eğitim zam oranı ve %300’lük
yemek zam oranı ne ticari mantığa ne de sizin gibi köklü bir eğitimci kuruma uygun
düşmektedir. Bu hiçbir şekilde adil değildir. Kaldı ki benzer lokasyonda bulunan
Bilfen Ataşehir Koleji aynı koşullarda %100’lük bir artış gerçekleştirmiştir.
Kaldı ki geçtiğimiz yıl 1. Sınıflar ile 2, 3 ve 4. Sınıflar arasındaki %17’lik farkın
değişmesini gerektirecek bir durum da söz konusu değildir (Mevcutta bu oran 2.
Sınıflarla %50, 3. Ve 4. Sınıflarla %100’dür). Bu en hafif tabirle geçtiğimiz yıllarda
yapılamayan ya da diğer velilere yansıtılamayan zamların tek bir sınıftan çıkarılması
anlamına gelmektedir. Sınıflar arasındaki bu zam farkı kurum tarafından açıklanamamaktadır. Bu okul ayrıca ödemeyi şimdi (Mart'ta) almakta, faturasını da Eylül'de kesmeye başlamaktadır. 6 ay fatura kesmeden veliden aldığı parayı işletmektedir. Ben bu haksız kazancı her yerde paylaşmaya, çocuklara insani değer yargılarını öğretmesini beklediğimiz bir kurumun kendi yozluğunu anlatmaya ve negatif geri bildirimle velileri daha akil ve adaletli okullara yönlendirmeye devam edeceğim.

eyuboglu-egitim-kurumlarinin-adil-olmayan-fahis-zamlari-1.pdf

Akın sonuçtan hiç memnun değil

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Eyüboğlu Büyük Hayal Kırıklığı.

02 Mart 2024 01:26

Eyüboğlu Eğitim Kurumları Eyüboğlu Okulları Fahiş Fiyat Politikası

27 Şubat 2024 11:43
eyuboglu-egitim-kurumlari-eyuboglu-okullari-fahis-fiyat-politikasi-2.pdf
eyuboglu-egitim-kurumlari-eyuboglu-okullari-fahis-fiyat-politikasi-1.pdf
Veli sonuçtan hiç memnun değil

BJK – Kabataş Vakfı Okulları Ön Kayıt Parasını Yatırdık. Fakat Geri Alamıyoruz

06 Mart 2024 12:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Bilgi Koleji Kayıt Sorunu Ve Yönetim Tavrı

29 Mart 2024 13:45