Eyfel Parfüm Şirinevler Eyfel Şubesi Çalışanı

06 Nisan 2024 21:53

Merhaba normalde Bargello kullanıyorum ama eyfel denemek istediğim için İstanbul Şirinevler meydandaki eyfel şubesine gittim. Bargello koduyla orijinal ismi Versace bright chrystal olan parfümü istedim. Benimle ilgilenen temsilci (esmer bir bayandı ismi P**** gibi bir şey olması lazım) istediğim parfümü bulamadı bana alakası bile olmayan kokular önerdi. O parfümü istediğimi yoksa başka zaman gelebileceğimi söyledim. “Çok biliyorsan az ileride Bargello var git oradan al” diyerek beni kovmaktan beter etti. İlk kez böyle bir muameleyle karşılaştım. Bir daha asla eyfel markasına gitmem siz de mağazadan alacaksanız bilin diye yazıyorum.

19 Nisan 2024 08:57 (Şikayetten 12 gün sonra)

Öncelikle yaşamış olduğunuz deneyim için üzgünüz. Şikayetiniz ilgili birime iletilmiştir. Şirinevler Mağaza personeli ile ilgili uyarı ve işlemler merkezimiz tarafından yapılacaktır. İlginize teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

24 Nisan 2024 16:18

Merhaba Elif Hanım, Şikayetiniz ilgili birimimiz tarafından değerlendirilmiştir. Sonuç için kayıtlı iletişim numaranızdan dönüş sağlanmış ancak tarafınıza ulaşılamamıştır. Güncel bir iletişim numarası iletmenizi rica ederiz. İyi günler dileriz.

Bargello'da Kampanya Karmaşası Ve Müşteri Mağduriyeti

25 Mart 2025 18:39
Leyla sonuçtan çok memnun

13 Kasım 2024 22:55
"Kasim beye ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum"
Sibel sonuçtan çok memnun

21 Ekim 2024 13:10
"Bargello Bursa genel müdürlükten Kasım bey arayıp konuyla ilgili yapılması gereken her şeyi yaptı kebdisine çok teşekkür ederim. Şikayetimi dikkate alıp iletişime geçtikleri için çok memnun oldum"
Ebru sonucu yetersiz buldu

05 Ocak 2025 19:24