Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 14:27

Evvahe Doğal firmasından 2 tane tuz sipariş ettim. Önceden başka bir doğal firmayı tercih ediyordum. Güvendiğim bir Instagram sayfası bu markayı paylaşınca bende yerli üretime destek olmak amaçlı burayı tercih ettim. 2023'ten beri düzenli sipariş veriyorum. Yine bazı ürünlerin özensiz paketlenmesinden dolayı kargoda dağılmış geliyordu ama iadeyle uğraşmak istemediğim için sadece yorum olarak müşteri temsilcisine belirtip ürünleri kullanıyordum. Müşteri temsilcisi bence insanlara cevap vermek yerine kahve keyfi falan yapıyor sanırım. 2-3 gün geçmiş mesaja bile cevap vermiyor ben ısrarla yazınca geçiştirme bir cevap veriyor. ''yoğunluktan dolayı'' diye bir bahane uydurmuşlar. Yoğunlukları satış değil iade ve hatalardan dolayı. Son siparişimde 2 adet tuz aldım ve o kadar özensiz bir paketleme ki, direkt kargo poşetine koymuşlar ve tuzun da ambalajının ağzı kapalı değil genelde açık olarak geliyor. Haliyle kargoda o kadar hırpalanmış ki poşeti bile yırtılmış o yüzden kargoda bantlamışlar. Kargo bana geldiğinde ürünler patlamış poşetin içi tuz dolu ve kargo poşeti de yırtıktı. Kargocu paketi teslim ettiğinde poşetten tuz akıyordu. Bildiğiniz ve o kadar hırpalanmış ki. Daha sonrasında ürün değişimi için müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim ama iletişim ve ulaşmak günlerinizi alıyor. 2 Ekimde aldığım ürün 1 ay oldu. Değişim bekliyordum. Artık direkt iade talep ettim. Böyle basit bir olayın 1 ay sürmesi ciddi bir amatörlük. Profesyonel firmalardan şaşmamak gerekiyormuş. Bir kez daha tecrübe ettik. Böyle kurumsal olmayan firmalardansa arifoğlu gibi zincirleşmiş kurumsal firmalardan alın ama böyle sorunlarla uğraşmayın. Siteleri zaten içler acısı, üstüne müşteri temsilcisi de tam markayı temsil ediyor. Gerçekten amatörlük ve umursamazlıkla dolu. Böyle firmalar elenip biterler umarım. İnsanlar inanıp alışveriş yapıyor sonra uğraşıyorlar. Kul hakkına giriyorlar.

Hatice
Hatice

Katılıyorum size güvenilir diye tercih ediyoruz yaptıkları ortada ulaşım yok yorumları da kapatıyorlar internet sitelerinde memnuniyetsizliğizi dile getiriyoruz onu da paylaşıma açmıyorlar.

Evvahe Doğal Siparişim Eksik Teslim Edildi!

01 Ekim 2025 23:03
Kerim sonucu yetersiz buldu