Kerim sonucu yetersiz buldu

Ödeme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

23 Aralık 2024 16:12

Doğal kozmetik ürünleri satan Evvahe adında bir siteden alışveriş yaptık. Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ürün kargolanmadı. Müşteri hizmetlerini aradık, bugün yarın derken ödemenin görünmediğini, bankanızla görüşmeniz gerekir diyerek kapattılar. Bankayla görüştüm, bankadan aldığım dönem içi işlemler ve ödeme yapıldığına dair evrakları tekrar WhatsApp üzerinden ilettik. Ancak 'Biz de ödeme görünmüyor.' diyerek satın aldığımız ürünleri bize göndermiyorlar. Neden olarak da 'Şu an taşınıyoruz, o yüzden bazı ödemeler görünmüyor, aksamalar oluyor.' denildi. Bu bahaneler bizi ilgilendirmez. Ben de bankayı arayarak ödeme reddi oluşturdum ancak bu da uzun sürecekmiş. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Bir şekilde ücretini geri alacağımı biliyorum ancak bu markadan bir daha da alışveriş yapmayacağız. Kaliteli bir marka zannetmiştik ancak değilmiş. İyi niyetli bir firma olsaydı, 'Biz ürünlerinizi gönderelim, ödeme konusunu bankayla hallederiz bir şekilde.' demesi gerekirdi. Kimseye de önermiyorum. Güvenilmez bir marka.

profile profile profile
Kerim
Kerim
03 Şubat 2025 14:56

Ürünlerimi kargoya verdiler ve teslim aldım. Ancak iletişim konusunda firmanın eksikleri olduğunu düşünüyorum. Her firmada ödemede ya da başka konularda sorun olabilir ancak iletişimi daha iyi tutarak bu sorunu çözmeye çalışmalılar. Tekrar arayıp sormasak kargoya verilmeyecek. Bu da zaten iletişim sorununu gösteriyor.

Evvahe Doğal Evvahe Sitesi Ürün İptalini Gerçekleştirmiyor

05 Temmuz 2024 13:46

Evvahe Doğal Siparişim Eksik Teslim Edildi!

01 Ekim 2025 23:03

Siparişim İptal Edildi Ürün Satışa Kapatıldı Mağdur Edildim

07 Ekim 2025 11:32
siparisim-iptal-edildi-urun-satisa-kapatildi-magdur-edildim-2.jpg
siparisim-iptal-edildi-urun-satisa-kapatildi-magdur-edildim-1.jpg
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 14:27