Orhan
25 Şubat 2024 15:41

2020 yılı Kasım ayında Evkur firmasından aldığım telefon ve powerbank ürünlerinin 2021 yılı Aralık ayında iki taksit ödemem kalmıştı. Aralık ayı içerisinde yaptığım ödemeyle birlikte 2022 Ocak ayı ödemesi kalmıştı. Bu ödemeyi internet şubesi üzerinden yapmış olduğumu sanmıştım; fakat ödeme tarafıma iade edilmiş. Son taksit ödemesi olan 750 TL'lik borcu atlamış olmam ve bu borcu bana bildirmeden, ihbarname göndermeden 2023 yılında karşıma 18.000 TL olarak çıkaran Evkur firmasına tepkimi dile getirmekten başka bir seçenek kalmadığını düşünüyorum.

25 Şubat 2024 16:13 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Orhan
25 Şubat 2024 16:19

Bu da yaptığınız %3000'lik faiz uygulamasının yeni bir boyutu mu her şey açık bir şekilde halkın önünde olsun Evkur sözleşmemi sizde yayınlayın bende ödediğim taksitlerin makbuzunu yayınlayayım her şey şeffaf bir şekilde olsun bakalım kim haklı

Sözleşmeye Aykırı Fazla Ücret Tahsilatı Ve İade Sorunu

Metin
23 Eylül 10:03
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
04 Mart 2024 17:36