Pınar sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 18:24

Samsun evimob MOBİLYA'dan aldığım berrak marka yemek masası takımını sayılı kullanmama rağmen sandalyenin birinin ayağı kırıldı. Kontrol ettiklerinde 2 tanesinin de çatlak olduğunu fark edip götürdüler. Uzun süre gelmeyen sandalyelerin ayaklarını yanlış renge boyayıp teslim ettiler. Hepsini götürüp aylar sonra zorla teslim ettiler. Masanın üstünün yamulduğunu en başından beri S**** Bey'e defalarca söylememin üzerine zoraki götürüp altına iki metal çubuk çakıp haftalar sonra geri getirdiler. Defalarca aramama rağmen haklısınız yenisini temin edeceğiz diyerek oyalandım, asla mağduriyetim giderilmedi. Yapıldığı iddia edilen masanın son hali eklerde mevcuttur. Mağduriyetim giderilene kadar her türlü mecradan hakkımı arayıp, çevremi uyarmaya devam edeceğim. Adı geçen markalardan en kısa sürede geri dönüş bekliyorum.

Tülay
Tülay

Merhabalar Pınar hanım benzer sorunları bizde aldığımız koltuklarda yaşadık koltuklarımızı kullanıcı hatası olarak değerlendirdikleri için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracaktık ancak e arşiv fatura işletme vermeyerek bir de devletten vergi kaçırmışlar. Bizde vergi dairesin şikayet ettik ve ceza kesildi. Size de fatura kesilmediyse vergi iletişim merkezi 189 u arayıp ederek şikayet edebilirsiniz.

19 Ekim 2023 01:38
Evimob Mobilya Samsun Düzgün İş Yapmıyor
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

İşbilir Halı Mobilya Mağduriyeti

15 Şubat 2024 15:37