Evidea Just Home West Dresuar - Barok Ceviz Diye Bir Ürün

16 Eylül 2023 21:19
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Ürün yedek parçaları ulaştı. Çekmecenin arka tarafı 2 mm kısa gönderildi ve çekmece düzeldi. Teşekkürler...”

O kadar sinirliyim ki, kelimelerimi seçmekte zorlanıyorum.
IKEA'dan farklı ürünler alan biri olarak ilk kez Evidea'dan Just Home West Dresuar - Barok Ceviz diye bir ürün aldık. Kurulum şeması doğru düzgün değil. Sonra Dübelden 14 adet ve demir çerçeveye monte eden vidalardan 1 adet eksik çıktı. Hadi ürünler ortada dağınık kalmasın, hevesle aldığımız dolabı kuralım diyerek kendi alet çantamdan dübel ve vida uydurdum ama hiç içime sinen bir çalışma olmadı. Uydurduğum dübeller boşa döndü, vida da eksik kaldı vs. Ürünleri monte ettik dedik, çekmeceler doğru düzgün kapanmıyor. (Evet bu noktada sarı renkle kelimelerime dikkat etmem gerektiği şeklinde uyarı aldım). Hafta sonumuz maalesef sayenizde hoş geçmedi. (Ne kadar da mülayim kelimeler kullandım. Siz anlamışsınızdır! )

18 Eylül 2023 08:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

18 Eylül 2023 17:05

Değerli Müşterimiz, Size 18.09.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranız dan eri dönüş yapılarak süreciniz hakkında bilgi verilmiş ve siparişiniz takibimiz altına alınmıştır. Konu tarafımızdan titizlikle incelenmekte olup en kısa sürede sonuçlandırılıyor olacaktır. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

20 Eylül 2023 08:55

Bugün 3. İş günü, ilk iş günü Evidea aradı, üretici firma ile görüşülüp dönüş yapılacağı söylendi ama maalesef henüz dönüş olmadı.

22 Eylül 2023 09:05

Bugün 5. İş günü. Son iki gündür üst üste, çalıştığımızı ancak akşam 17.30 dan sonra evde olabileceğimizi belirtmeme rağmen hala mesai saatleri içerisinde görüntülü destek için aranıyorum. Ben bu dolabı mobilyacı çağırır yaptırırım. Benim amacım yeni alacaklar için Evidea ve üreticisinin ürünü ve tavrını insanlara göstermek. Yoksa eksik çıkan çıkan dübeller için Koçtaş'tan aldığım ancak mobilyaya uymayan dübellerin fişi de duruyor. İade etmedim hala. Ben zaten ekstra maliyet, emek ve zaman harcadım bu alışveriş için. Bu mesajlar bile benim vaktimi boşuna harcıyor.

23 Eylül 2023 11:20

Bugün cumartesi ve 6. Gün. Çok şükür üretici firma teknik desteği ile görüntülü görüşme yapabildik. Çekmecenin arka yüzünün geniş olabileceği bu nedenle sürgüde sürtme yapabileceği tahmin edildi. 2mm kısa yenisi ve eksik parçalar gönderilecek. Şimdilik parçaları bekliyorum.

28 Eylül 2023 08:59

Değerli Müşterimiz, Telefon görüşmemize istinaden yedek parçanız MNG Kargo ile sevk edilmiştir. Yaşadığınız mağduriyet nedeni ile tarafınıza tanımlanan hediye çekiniz e-posta adresinize gönderilmiştir. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

02 Ekim 2023 11:24

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Leyla
24 Eylül 2024 19:46
Evidea Pişmanlığı Sorumsuzlukları Muhatap Bulamıyorum
Evidea Pişmanlığı Sorumsuzlukları Muhatap Bulamıyorum
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Evidea Dolap Kurulum Montaj Elemanları Ve Kurulum Kitapçığı Eksik

Ersin