Doğan sonuçtan çok memnun

HDY Everyday Rent A Car Hdy Everyday Tarafından Mağdur Edildik

HDY Everyday Rent A Car Hdy Everyday Tarafından Mağdur Edildik
16 Nisan 2024 09:38
Doğan'ın Teşekkür Mesajı
“Telefonla aradılar bir gün ücretsiz araç vereceklerini söylediler çok memnun kaldım. Teşekkürler...”

Hdy everyday Rent A Car Esenboğa Havalimanı şubesinden Enuygun aracılığıyla araç kiraladım. Uçağım indi. Aracı teslim almak için hdy everyday firma logosu olan yere gittik ve aracı istedik. Hamile olan eşimle dakikalarca bekletildik ve araç bize teslim edilmediği gibi üstelik orada bulunan personel tarafından hakaretlere maruz kaldık. Oradaki tüm araç kiralama personelleri şahittir. Avukatlık kimliğimi, sürücü belgemi, pasaportumu hatta kimliğimin fotoğrafını dahi sunmama rağmen oradaki personel illaki kimliğimi de sunmam gerektiğini söyledi. Kimliğim ise bavulumdaydı ve o an nerede olduğu aklıma gelmedi. Ama aracı vermemek için bir bahane arıyordu. Oradaki tüm araç kiralama firmalarına sordum ve sadece sürücü belgesi yeterli dendi bana. Bu personel en uygun sitesine Findeks raporumun olumlu olmadığını bildirmiş halbuki Findeks raporum olumluydu. Bu yüzden yasal haklarımı kullanıp dava açacağım. Hdy everyday firmasının maillere cevap vermemesi yüzünden paramıda geri alamıyorum. Maalesef bu firmanın çağrı merkezi hiçbir şekilde yardımcı da olmuyorlar. Tek yol yasal haklarımı kullanmak olacak.

16 Nisan 2024 12:41 (Şikayetten 3 saat sonra)
Doğan
Doğan
31 Temmuz 2024 18:58

Yanlış Bilgilendirme Ve Ek Ücret Kesintisi

04 Mart 2025 01:34
Necmi sonuçtan hiç memnun değil

Araç Kiralamada Haksız Hasar Ücreti Ve Çözüm Sunulmayan Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

02 Ekim 2025 14:40

09 Eylül 2024 11:10