Çağrı Center Firmaya Olan Güven Sorunu

24 Eylül 2024 18:07

Merhaba. Bugün evde Çağrı Center adlı firma üzerinden iş başvurusunda bulundum. Benimle iletişime geçen bayan. Aynı zamanda kendisine t. C. Kimlik numaramı verdim fakat bana işletme üzerinden yazılan yazılardan bir müddet sonra şüphelenmeye başladım. Bu sebepten ötürü, firmaya olan güvenimi kaybettim. Küçük bir araştırma yaptığımda bu site üzerinden birkaç şikayeti inceledim. Evde Çağrı Center adlı firmadan şikayetçiyim. Bilgilerimin herhangi bir kötü niyetle kullanılmasında ben mesuliyetli değilim. Benim ıslak imzam olmadan, adıma yapılan senet, çek, tapu, kredi çekimi, banka hesabı, arsa ve benzeri işlemlerde kesinlikle bilgilerimin rızamla kullanılmadığını belirtmek isterim. Lütfen adıma yapılan işlemleri ıslak imzam olmadan kabul etmeyin. Ben görme engelliyim ve yıllardır iş aradığım için bu firmaya kandım. Gereğinin yapılmasını ilgili kurumlar tarafından arz eder, bilgilerinize sunarım.

Hatice
Hatice