05 Eylül 2024 20:16

Merhaba. Bugün evde Çağrı Center adlı firma üzerinden iş başvurusunda bulundum. Benimle iletişime geçen bayan, beni yönlendirerek bir Papara hesabı açmamı istedi. Aynı zamanda kendisine T.C. kimlik numaramı ve kimlik bilgilerimi gönderdim. Adresimi, telefon numaramı verdim fakat bana işletme üzerinden yazılan yazılardan bir müddet sonra şüphelenmeye başladım. Bu sebepten ötürü, firmaya olan güvenimi kaybettim. Küçük bir araştırma yaptığımda bu site üzerinden birkaç şikayeti inceledim. Evde Çağrı Center adlı firmadan şikayetçiyim. Bilgilerimin herhangi bir kötü niyetle kullanılmasında ben mesuliyetli değilim. Benim ıslak imzam olmadan, adıma yapılan senet, çek, tapu, kredi çekimi, banka hesabı, arsa ve benzeri işlemlerde kesinlikle bilgilerimin rızamla kullanılmadığını belirtmek isterim. Lütfen adıma yapılan işlemleri ıslak imzam olmadan kabul etmeyin. Ben görme engelliyim ve yıllardır iş aradığım için bu firmaya kandım. Gereğinin yapılmasını ilgili kurumlar tarafından arz eder, bilgilerinize sunarım.

Abubekir
Abubekir

Bilgileri istediler. Verdim. Dönüş alamadım şikayetçiyim. Bilgilerimi kullanıp yasadışı tüm işlemlerden dolayı sorumlu değilim. Bütün yetkililere Duyurular. Abubekir Ekinci Adana

Furkan
Furkan

Peki daha sonra bir sıkıntı yaşadınız mı Ahmet. Size dönüş sağlayıp işe girdiniz mi. Benim de başıma aynı şey geldi

Ahmet
Ahmet

Furkan Bey; ben o günden sonra kimseyle irtibata geçmedim. Beni WhatsApp üzerinden, başvuru yaptığım günün ertesinde bir kez daha aradılar ancak WhatsApp sanırım güvenlik sebebiyle bana bildirim göndermedi. Daha sonra aramalar üzerinden çağrıyı gördüm. Arayan isim, benimle başvuru esnasında iletişim kuran kişinin ismiyle aynıydı ancak yurt dışı numarasıydı. Daha sonra da benimle herhangi bir şekilde iletişim kurmadılar. Sizin anlayacağınız başladığım yerdeyim. Allah'tan e-devlet üzerinden ortak kısıtlamasını etkinleştirdim. O yönden içim rahat. Kendimle alakalı borç benzeri sorgulamaları da yaptırdım. Şükür herhangi bir kaybım zararım yok.

23 Eylül 2024 00:16

Çağrı Center Firmaya Olan Güven Sorunu