Melek sonuçtan çok memnun

24 Nisan 2024 10:17
Melek'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Yıllardır kullandığım bir markanın ürününü aldım: Solante Pigmenta güneş kremi. Evdeki Eczanem'den ilk defa alışveriş yaptım. Ürün orijinal olamaz çünkü yüzümde alerjiye neden oldu. Her yıl kullandığım bu ürünü daha önce hep eczaneden satın almıştım. İlk kez internet üzerinden sipariş verdim ve sonuç hayal kırıklığına uğrattı. Şu anda yüzüm kırmızı, küçük sivilce benzeri şeylerle kaplı ve yanıyor. Fotoğraflarda da görebileceğiniz gibi durum gerçekten kötü. Güvenerek satın aldım ama şimdi büyük bir pişmanlık duyuyorum. Lütfen ürünü iade alın ve ücretimi geri ödeyin.

24 Nisan 2024 10:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Solante ürünlerinde, kutunun içinde firma tarafından belirlenen tek kullanımlık kod mevcut, Bu kod ile sorgulama yaptınız mı efendim? Bu kod firma tarafından belirlendiği için ve aynı zamanda tek kullanımlık olduğu için ürünün direkt orijinal olduğunu göstermektedir.

24 Nisan 2024 10:23

Hayır hiç dikkat etmedim. Orijinaldir diye bakmadım yani. Kutusunuda çöpe attım. Ama ilk defa kullandığım bir ürün değil yıllardır kullanıyorum. Hiç böyle bir sorun yaşamamıştım. Eğer kabul ediyorsanız iade talebim var.

24 Nisan 2024 13:21
17 Nisan 2025 13:58

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

Medine sonuçtan çok memnun

04 Nisan 2024 11:32
"Merhaba, öncelikle iyiyiz biz ekibine ve satın almaya teşekkürlerimi iletiyorum. Şikayetimi ilettiğim gün geri dönüş yapıldı, ilgilenildi ve çözüm üretildi. İyiyiz biz firmasından gönül rahatlığı ile alışverişlerime devam edeceğim."

Farmakozmetika Sahte Ürün Yolladılar

19 Mayıs 2024 17:53