Buse sonuçtan hiç memnun değil

Evde360.com Ürünümü İade Almıyorlar!

25 Aralık 2023 12:10

Evde360.com'dan P****** Hue Renkli Akıllı Ampul E27 Bluetooth Özellikli ampul sipariş ettim. Etmez olaydım. Siparişim elime ulaştı, ampulü taktım denedim odamı aydınlatmaya yetmedi üstelik özellikleri için satın aldığım bu ürünün bir sürü özelliğini de P******'in başka bir cihazını daha satın almadan kullanamıyorum. Ne odamı aydınlatmaya yetti ne de bir ton para verdiğim özelliklerini kullanabiliyorum. İade etmek istediğimde kullanılmış ürünü iade alamıyoruz diyorlar. Bozuk değilse zaten iade edemezsiniz, beğenmedim diye iade mi olurmuş diyorlar! Ne demek bu, hayatımda ilk defa online sipariş vermiyorum. Tüketici Hakları denen bir şey var. Bozuksa yetkili servise götürün onlar bozuk derse iade alırız diyorlar. Bir de ampulü yetkili servise götürüp onu da ben mi yapacağım. Kesinlikle buradan bir daha asla sipariş vermem, tüm çevremi de aynı şekilde uyaracağım. Tüketici Mahkemesi'ne de şikayet edeceğim, bu kadar haksız yere yokuşa sürmek olmaz. Bir ampul için bu kadar şikayet olmaz demeyin, bir ampul 1300 TL ise, olur.

Stig
Stig

Tüketicilerin 14 günlük yasal iade hakkına uyulmuyorsa bu kabul edilemez! evde360.com'dan alışveriş yaparken bunu göz önünde bulundurmak gerekli

Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
26 Ocak 2024 17:29
"Söyledikleri gün tarafıma iletişime geçtiler. Daha kırık ürünü iade etmeden yenisi gönderdiler. Ben de kırık ürünü iade ettim. Ertesi gün yeni geldi. Kontrol ettim ve sapasağlam. Teşekkür ederim."
Phaksesuar Sitesinin İlgisizliği
Phaksesuar Sitesinin İlgisizliği

22 Nisan 2024 12:45
Nadide sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 23:37