Europe Oto Ekspertiz Güvenilir Bir Eksper Değil! Yanıltıp Mağdur Ediyor

7 Mayıs 2024 09:052.323

Güvenilir bir eksper değil. Aracımı almadan İstoç içindeki şubelerine götürdüm ve söylediklerine güvenerek aracı aldım. Aracı almam birkaç gün sürdü fakat bu süreçte ekspere soktuğum km de oynama olmadı aracı alıp Anadolu yakasına geçtim ve ustaya götürdüğüm de radyatör de sorun çıktı ve aracın uzun süredir su kaçırdığını öğrendik full ekspertiz yapmama rağmen beni yanılttılar.

Eksper parası kadar usta parası ödedim ve kendilerini aradığımda 72 saat gibi komik bir süre için garanti verdiklerini söylediler.

11 Eylül 2024 14:15 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhabalar, konu ile ilgili araştırma sürecimiz başlatılmıştır.İncelememiz tamamlandığında detaylı bilgiler verebiliriz. İletişimde daha pozitif yaklaşım sergileyebileceğimiz hakkında geri bildirim aldık, bu konuda özeleştirimizi yaparak gerekli aksiyonları alacağımızı belirtmek isteriz. Görseldeki test jonta kaçak testi olup, silindir kapak contasından kaçak olup olmadığını anlamak amacıyla yapılan test işlemidir. Radyatör bölgesinde yapılan su kaçakları ekspertize gelmeden önce bir takım kimyasal maddeler ile geçici durdurulabilir veya kaçak seviyesi düşük ise, motor bölgesi sıcak olduğunda su damlama seviyesine gelmeden buharlaşarak kaçak anlaşılmayabilir. Standart ekspertiz prosedürlerinde sökme takma işlemi yapılmaz ve görünen yerlere mümkün olduğu kadar bakılarak gözle kontroller ile yapılmamaktadır. Direkt görünmeyen yerlerde motor mekanik ustası sökme, takma uzun yol testleri denemelerini de içerdiği uygulamalar ile tespit edilebilir.

13 Ocak 2025 23:53

Anonim bir şey soracak sen bu firmanın yandaşımısın her şikayet var yorum atıyorsun

20 Mayıs 2024 09:50

72 saat mi çok iyi mekanik ekspertizin çünkü bir garantisi yoktur genelde şubeye giriği ve çıktığı km ler aralığında dır çok iyi garanti vermişler oradan başka bir firma ile çalışmamanızı tavsiye ederim :)

Umran Oto Ekspertiz Mağdur Eden Hizmet

1 Ocak 2024 14:576.825

"Talha köksal beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim."

Ekspertiz Raporundaki Hatalar Nedeniyle Maddi Zarar Ve Mağduriyet

4 Ekim 2025 19:55926

1 Eylül 2025 tarihinde İstanbul İstoç Bağcılar şubesinde Dynopower ekspertiz hizmeti aldım. Aracımı satın almadan önce, ...

1 Destek

Satın Aldığım Araçta Gizlenen Arızalar Ve Galerinin Sorumsuz Tavrı

16 Temmuz 2025 16:392.253

Aracımı alırken gözümden kaçmış olan koltuktaki yırtıklar, eksperde bile çıkmayan kırık ayna söylenmedi. Aracımı aldıkta...