Europcar Firması Rental Car Risk Raporu Saçmalığı

01 Temmuz 2024 14:07

Europcar'dan 30 Haziran 2024 saat 21:00'de araç rezervasyonu yaptım, Yolcu 360 aracılığıyla ve teslim almaya gittim. Findeks sorgulaması yapıldı ve aracı veremeyeceklerini, rezervasyonumun da iptal edildiğini söylediler. Sebebini sorduğumda, Findeks'im olumlu yalnız rental risk raporu diye bir şey çıkarmışlar, onun olumsuz olduğunu söylediler. Ben de bunun detayını öğrenmek istedim, haliyle bilmediklerini söylediler. Aynı yerde başka bir firmadan saat 22:00'de kiralama yaptım, sorunsuz bir şekilde ama daha farklı fiyat verdim ve zamanım kayboldu. Bu rental risk raporu diye uydurduğunuz şey nedir? Benim ne kazam var ne de ehliyet ceza puanımda eksilme var. Ne diye milletin hem zamanını harcıyorsunuz, müşteriyi mi seçiyorsunuz anlamış değilim. Diğer firmadan kiralama yapmaya gittiğimde onlara sordum bu durumu ve o gün bu şekilde oraya giden 5. Kişi olduğumu söylediler ve Findeks'leri sorunsuzdu. Diğerlerine de buradan araç teslim ettik dediler. Sizin bu yaptığınız hem firma değerinizi düşürüyor hem de müşteri kaybına ve memnuniyetsizliğe yol açıyor. Kesinlikle en son kiralama yapacağınız bir yer olsun bilginiz olsun arkadaşlar.

01 Temmuz 2024 14:39 (Şikayetten 32 dakika sonra)
01 Temmuz 2024 14:44

Bu otomatik cevap harici bir açıklama bekliyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2025 23:59

29 Ağustos 2024 21:45

Europcar Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Geri Ödeme Problemi

23 Ağustos 2024 19:02
Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 11:45