Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Aleyna
10 Mayıs 2024 02:54

Etsy benden kart bilgilerimi istedi. Daha sonra hesabımdan 5944 TL tutarında bir para çekildi. 'shophelper' adlı kullanıcı bana mesaj göndererek iletişime geçti. Ancak, yapılan işlemle ilgili bana bir açıklama yapılmadı ve para iadesi gerçekleştirilmiyor. Para iadesinin yapılacağı belirtildi ancak bu gerçekleşmedi. Etsy'den böyle bir durum beklemiyordum. Kart bilgilerimin sürekli istenmesi ve kart limitimin yükseltilmesi talep edildi.

10 Mayıs 2024 02:24

Etsy benden kart bilgilerimi istedi daha sonra benden 5944 TL para çekildi ve geri iadesi yapılmıyor bana bir açıklama yapılmıyor para iadesi geri yapılacak dendi yapılmadı etsy den bunu beklemezdim nasıl böyle bir şey yapıyorsunuz anlamadım benden kart bilgileri istendi sürekli kart limitini yükseltmem istendi

Suat
Suat

Bahsettiğin durumun etsy ile ilgisi yokmuş, farklı bir site üzerinden tamamen hackleme yöntemi, adamlar beni tehdit etti. Kaydını buradan açtım: https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/28750801

Etsy.com Destek Adı Altında Para Çekebilirler

Nergis
04 Mart 2024 01:18
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Etsy Hesabım Askıya Alındı Siparişlerim Gönderilmedi Ve Ücret İadesi Yapılmadı

14 Ağustos 2025 21:55
etsy-hesabim-askiya-alindi-siparislerim-gonderilmedi-ve-ucret-iadesi-yapilmadi-6.jpg
etsy-hesabim-askiya-alindi-siparislerim-gonderilmedi-ve-ucret-iadesi-yapilmadi-5.jpg
etsy-hesabim-askiya-alindi-siparislerim-gonderilmedi-ve-ucret-iadesi-yapilmadi-4.jpg
etsy-hesabim-askiya-alindi-siparislerim-gonderilmedi-ve-ucret-iadesi-yapilmadi-3.jpg
etsy-hesabim-askiya-alindi-siparislerim-gonderilmedi-ve-ucret-iadesi-yapilmadi-2.jpg
etsy-hesabim-askiya-alindi-siparislerim-gonderilmedi-ve-ucret-iadesi-yapilmadi-1.jpg
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
07 Mayıs 2024 02:09