Kötü Anılar Dolu ETS Dubai Turu

Hasan
13 Nisan 2024 19:02

7 Nisan 13 Nisan tarihleri arası 6 gece 7 gün Dubai turunu bize işlemlerini ETS Tur takip edecek şekilde satın aldım. Vize işlemleri esnasında yanlış bilgi verme sonucu uçuşun gerçekleşeceği gün işlemleri kendi çabalarımız sonunda çözebildik.
Tur kısmı ise tamamen facia.
Oteller kirli ve kötü bir koku hakim.
Tur rehberi ise ilgisiz. Havalimanına varıştan iki saat sonra çıkış yaptırabildi.
Kendi gecikmesinden kaynaklı Dubai de yapılacak etkinliklerden bazılarının biletlerinin tükendiğini söyledi.
Safari turuna katıldığımız da yemek saatinde yemek kalmadığını ve bir şey yapamayacağını belirtti. Tura dahil olan çöl sörfü deve gezintisini yaptırmadı. Ertesi gün gittiğimiz caminin saat 11 de açıldığını bilmediğini o nedende saat 09:00 bizleri oraya götürdüğünü ifade etti.
Ödemesini alıp katıldığımız hiçbir turda bize eşlik etmedi otel ile etkinliğin geçekleşeceği alana kadar eşlik edip kendisi dinleneceğini belirtti. Turun biteceği son gün bizleri otelden erken çıkarıp birkaç noktada gezdirip zaman öldürüp uçak kalkış saatinden beş saat önce havalimanına bıraktı.
İşlemlerin başladığı ilk günden turun bittiği son güne kadar kötü bir tur oldu hepimizin için.
Tamamen pişmanlık içeren bir tur haline getiren tüm ekibe teşekkürler.

13 Nisan 2024 19:11 (Şikayetten 9 dakika sonra)

07 Şubat 2024 09:52
Etstur Dubai Turunda Yaşanan Talihsiz Deneyimler
Etstur Dubai Turunda Yaşanan Talihsiz Deneyimler
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Ets Dubai Turu: Hayal Kırıklığı Ve Rehber Sorunları

30 Kasım 2024 17:38
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur İle Dubai Seyahatimde Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

07 Ekim 14:46