Eti Kare Çikolatanın Hali!

17 Kasım 2024 20:23287
Çaglar'ın Teşekkür Mesajı
Küçük hediyeleriniz için teşekkür ederim, video daki bozulan çikolataları size nasıl göndere bilirim?
15 Kasım 2024 22:26

Eti markasına güvenip çikolata aldık BİM marketten ve eve geldik, karşılaştığımız manzara bu

15 Kasım 2024 22:32
Eki aç

Durum bu

18 Kasım 2024 09:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

18 Kasım 2024 14:50

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 15:32

Eti tarafından arandım, 22.11.2024 tarihine kadar ürün değişikliği vs yapılacağı söylendi, şu anlık bekliyoruz

27 Kasım 2024 05:02

Hiç çözüm odaklı davranılmadı, en azından bozuk ürün değiştirile bilirdi, sadece kuru kuru aramak la olmuyor maalesef. 2 adet çikolata beni etkilemez fakat Eti markasını bayağı etkiler

8 Aralık 2024 08:18

9 Aralık 2024 11:46

19 Haziran 14:4412

Eti çilekli beyaz çikolatalı gofret ürününü yerken, ısırdıktan sonra gofretin içinde siyah bir cisim fark ettim. Görünüm...

Tümünü Gör

Elif
Eti Krakerlerde Yapışma Var

Eti KrakerlerdeYapışma Var

Umut
Eti Kakaolu Bisküvinin Hali!

Eti KakaoluBisküvinin Hali!

Eylan